Ritmegitaar Top 30 en workshop

Ritmegitaar Top 30 en workshop

Audio bij de workshop in Gitarist 260 en de Top 30 op Spotify en YouTube

Op pagina 44 en 45 van de Ritmegitaarspecial in Gitarist 260 van november 2012 vertelt Metallica’s James Hetfield hoe hij zulke adembenemende riffs leerde spelen. Om Hetfields benadering nader toe te .....meer »»

Jerôme Hol: de man achter Dulfer

Audio- en videomateriaal bij het interview in Gitarist 260

Jazzgitarist Jerôme Hol (1981) zal jazzfanatici onverbiddelijk wakker schudden met zijn recente album 'You'll Hear It'. De Amsterdamse toonkunstenaar is niet bang voor controverse en vertelt ons in Gi.....meer »»

Jazz: Herb Ellis

Audio bij workshop Gitarist 260

Op pagina 72 t/m 76 van Gitarist 260 van november 2012 vind je de workshop ‘Jazz: Herb Ellis’. Herb Ellis was een meester in het spelen van lange, vloeiende en melodische lijnen, waarbij hij gebruikma.....meer »»

Diago pedalboards

De PB08 Commuter Softcase

Handig opbouwen, afbreken en transporteren van je effectpedalen. Dat kan je doen met de Diago pedalboards. .....meer »»

Radial Tonebone PZ-pedalen en Bassbone

Vier pedalen uit het Radial-productpakket

Wat hebben Steve Lukather, Eric Johnson, Joe Satriani en Gary Moore met elkaar gemeen? Ze maken alle vier gebruik van de producten van de Canadese fabrikant Radial. In dit artikel belichten we in het .....meer »»

Ritmegitaar Top 30 playlists

Spotify en YouTube

Vanaf pagina 38 Ritmegitaarspecial in Gitarist 260 van november 2012 vind je de Ritmegitaar Top 30. Van Django Reinhardt's Minor Swing op nummer 30, tot James Hetfield's Master of Puppets op nummer 1......meer »»

Basnoten - Tapping

Tappen met Stu Hamm en Victor Wooten

Tapping is eigenlijk een gitaartechniek, grootgemaakt door gitaristen als Eddie van Halen. Maar hé, wij bassisten kunnen dat natuurlijk ook! Probeer eens de tapping technieken die we beschrijven in Gi.....meer »»

Dennis van Leeuwen: gitaar set-up in beeld

Audio- en videomateriaal bij het interview in Gitarist 261

Op 23 november verschijnt 'Come Together', het nieuwe album van Kane. Gitarist sprak met gitarist/componist en Kane-man van het eerste uur Dennis van Leeuwen. Hier op Gitarist Extra kun je de video v.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken