Gibson Acoustic Masterclass bij Max Guitar Den Haag

Gibson Acoustic Masterclass bij Max Guitar Den Haag

Gibson gitaarbouwer Don Ruffatto en optreden Tim Akkerman

Don Ruffatto van Gibson, Montana, komt op donderdag 1 november langs bij Max Guitar in Den Haag. De ‘masterbuilder’ zal tijdens een masterclass van 19:00 tot 22:00 alles vertellen over de akoestische .....meer »»

Workshop Andy McKee bij Guitar Academy

Ontmoet de fingerstyle-virtuoos

YouTube-fenomeen Andy McKee geeft zaterdag 13 oktober een unieke workshop bij de Guitar Academy in het Conservatorium Amsterdam. De kans om de akoestische gitaarvirtuoos te ontmoeten in een intieme se.....meer »»

Tremonti in de Melkweg

Alter Bridge- en Creed gitarist speelt zijn solo-project

In Gitarist 258 hadden we hem nog ‘Op de plaat’, op 20 oktober kun je Mark Tremonti op het podium van de Melkweg terugzien. Voor de gelegenheid deelt Tremonti het podium met Wolfgang -zoon van- Van H.....meer »»

Groninger Gitaar Festival 2012 in Winschoten

Workshops, demonstraties en diverse stands

De allereerste editie van het Groninger Gitaar Festival vindt op 20 oktober plaats in de Tramwerkplaats in Winschoten. Overdag is er een gitaarbeurs te bezoeken, ’s avonds zijn optredens te zien van o.....meer »»

WIN! Between the Buried and Me & Periphery in de Melkweg

Gitarist geeft tickets en T-shirts weg voor de show op 11 oktober 2012!

Between the Buried and Me speelt op 11 oktober in de Melkweg Max in Amsterdam. Special guests zijn Periphery en The Safety Fire. Een prachtpakket met genre-overschrijdende heavy muziek vol avontuur, s.....meer »»

Film Eddy Christiani Award wint prijs

Docu te zien tijdens Amsterdam Electric Guitar Heaven

De documentaire ‘Wie de gunst aan een gitaar kan geven’ van Harm Jan Snijder en Stefan Bijnen heeft afgelopen zaterdag de PZC-Award gewonnen tijdens het Film by the Sea festival in Vlissingen......meer »»

Rocksmith: For Those About To Game!

Video bij de test in Gitarist 259 (oktober, 2012)

De plastic videogamegitaar mag voorgoed naar zolder worden verbannen. Met Rocksmith van Ubisoft plug je een echt instrument in je Xbox 360, Playstation 3 of pc om gitaar te leren spelen. Of dit de toe.....meer »»

Robert Cray: niets dan liefde

Audio- en videomateriaal bij het interview in Gitarist 259

Hij heeft Grammy's gewonnen, verkocht miljoenen platen en bereikte het grote publiek met muziek waarin blues, soul, pop en rock 'n' roll samenkomen. Op zijn nieuwe album 'Nothin But Love' bewijst Robe.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken