Akoestisch spelen: focus op techniek

Akoestisch spelen: focus op techniek

Audio bij workshop in Gitarist 259

Op pagina 68 en 69 van Gitarist 259 van oktober 2012 vind je de workshop ‘Akoestisch spelen: focus op techniek’. Er zijn technieken en benaderingen die zelden voor elektrische gitaar worden gebruikt, .....meer »»

Ed Sheeran en zijn Mini Martin

Audio- en videomateriaal bij het interview in Gitarist 259

Ed Sheerans succesverhaal beslaat inmiddels zescijferige verkoopcijfers, een rij hitsingles én een flinke serie awards. Maar wie is die man met de Little Martin? In Gitarist 259 (oktober, 2012) lees j.....meer »»

Baroness: John Dyer Baizley en Peter Adams

Audio- en videomateriaal bij het interview in Gitarist 259

Het Amerikaanse Baroness gooit hoge ogen met hun psychedelische mix van rock, metal en hardcore. Wij spraken met gitaristen (en zangers) John Dyer Baizley en Peter Adams over hun spullen en het nieuwe.....meer »»

Agenda Highlights Gitarist okt-dec

Meer informatie bij de Agenda in Gitarist 259, oktober 2012

In Gitarist vind je iedere twee maanden een uitgebreide agenda met evenementen die voor gitaristen en bassisten interessant zijn om bij te wonen. Op Gitarist.nl vind je regelmatig uitgebreidere toeli.....meer »»

Adrian Belew Interview

Solist in Plug 'n Play Guitar Orchestra

Adrian Belew is een van de grote gitaristen die in december naar gitaarfestival Amsterdam Electric Guitar Heaven komen. Hij is de solist in het Plug 'n Play Guitar Orchestra (200 gitaristen!) dat zond.....meer »»

Guitar FX-Perience Day in Boekel

Een middag in het teken van gitaareffecten

In de week dat het 42 jaar geleden is dat Jimi Hendrix overleed kun je de Guitar FX-Perience Day bijwonen. Op zaterdag 22 september kun je vanaf 12:00 uur je vergapen aan een gitaareffecten tentoonste.....meer »»

Feedback Music Plaza programma

29 en 30 september in Rotterdam

Op zaterdag 29 en zondag 30 september vindt bij Feedback Rotterdam een nieuwe editie van het gratis muziekfestival Music Plaza plaats. Twee dagen vol optredens van bekende artiesten, demo’s van de nie.....meer »»

Steve Vai: muziek als speeltuin voor de verbeelding

Achtergronden, audio en video bij het artikel in Gitarist 258

Steve Vai maakt een veelbewogen jaar mee. Niet alleen verscheen in augustus zijn nieuwe album 'The Story Of Light', ook is de derde versie van zijn Carvin Legacy versterker op de markt gekomen. In Git.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken