Ibanez Premium-serie

Ibanez Premium-serie

Nu goed verkrijgbaar

Ibanez heeft in 2011 de Premium-serie geïntroduceerd en inmiddels zijn deze gitaren en bassen goed op voorraad bij de dealers. Ibanez afficheert de serie als 'high-end' en robuust, tegen een 'middle-o.....meer »»

50 Onmisbare Licks deel 1

Audio en playlists bij workshop Gitarist 256

Op pagina 74 t/m 78 van Gitarist 256 van juli 2012 vind je deel 1 van de workshop ‘50 onmisbare licks’. Gitarist presenteert een lading van de beste licks uit rock, blues, funk, country en jazz. Elke .....meer »»

Lag ukeleles

Ukelele 44 & 77

Het is weer zomer, en dat is voor veel fabrikanten aanleiding om extra aandacht te besteden aan reisgitaren en ukeleles. Zo ook Lag, dat zijn assortiment van kleine Hawaïaanse viersnaren uitbreidt met.....meer »»

Mijn Gitaarwereld: Bram Stadhouders

Playlists bij het artikel in Gitarist 256

Gitarist Bram Stadhouders houdt van vrijheid. In de rubriek 'Mijn Gitaarwereld' in Gitarist 256 (juli 2012) vertelt Stadhouders over zijn invloeden, live geluidsbewerking met een MacBook en hoe hij de.....meer »»

Ex-Fleetwood Mac gitarist overleden

Bob Welch (66) overleden na schotwond

Gitarist Bob Welch (66) is op donderdagavond dood in zijn huis in Nashville aangetroffen. De oud-gitarist van Fleetwood Mac werd met een schotwond in de borst aangetroffen. Zijn vrouw vond het lichaam.....meer »»

Basnoten: Chops deel 3

Hameren met Wild Cherry

Goede chops krijg je ook door je vingers goed op elkaar af te stemmen. Om deze fijne motoriek te verbeteren gaan we deze keer aan de gang met de hammer-on en pull-off......meer »»

Vurig gitaarwerk op FortaRock

Gitaarhelden domineren uitverkocht Nijmeegs metalfestival

Er stond weinig aanstormend talent op FortaRock 2012, maar er waren des te meer oude rotten en publieksfavorieten te genieten. Het zorgde samen met het lekkere zonnetje voor een topdag......meer »»

Rory Gallagher: lees, luister en speel!

Audio, video én tablatuur bij het artikel in Gitarist 255

Exact veertig jaar na het begin van de solocarrière van Rory Gallagher kreeg Gitarist een uniek kijkje in de iconische spullen die zijn gitaargeluid vleugels gaven. Lees het artikel van 9 pagina's in .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken