Muzikantendag Leeuwarden

Muzikantendag Leeuwarden

Met o.a. Destine, Dope D.O.D. & Torre Florim van De Staat

Op zaterdag 28 april is het Muzikantendag in Leeuwarden: een evenement voor muzikanten die hun demo willen pluggen, hun netwerk willen uitbreiden en meer informatie willen inwinnen over diverse aspect.....meer »»

Luister naar 50 essentiële akkoorden

Audiovoorbeelden bij de workshop in Gitarist 254

Van eenvoudige drieklanken tot ‘duur’ klinkende gealtereerde dominantakkoorden: luister hier naar de audiovoorbeelden bij de workshop die je op pagina 74 t/m 78 van Gitarist 254 kunt vinden. De serie .....meer »»

Workshop Basnoten: Chops deel 1

Bassolo Weather Reports Jaco Pastorius

Deze maand gaan we eens iets anders doen. Gymnastiekoefeningen op de slappe snaar, ofwel: hoe breid ik mijn chops uit? Lees de workshop in Gitarist 254......meer »»

Fame Forum IV

Blij met mijn nieuwe Fame gitaar.....meer »»

Eric Bibb playlists

Zie hem spelen, luister naar zijn platen!

Eric Bibb is een akoestische bluesmeester en een toegewijde gitaarhistoricus. Hij vertelt in Gitarist 253 over zijn reis terug in de tijd om de vroegste Amerikaanse blues- en folkstijlen nieuw leven i.....meer »»

Earl Scruggs overleden

IM bluegrass- en countrylegende

Bluegrass-icoon Earl Scruggs is woensdag 28 maart op 88-jarige leeftijd overleden in een ziekenhuis in Nashville, Tennessee. De banjomeester werd bekend samen met gitarist Lester Flatt, onder meer doo.....meer »»

Mijn gitaarwereld: Alexi Laiho

Spotify-playlist en video's bij het artikel in Gitarist 253

Muziek van Vivaldi shredden in de kerk op de bruiloft van een vriend? Niemand kan dat beter dan Alexi Laiho van Children of Bodom. In Gitarist 253 lees je over zijn favoriete riffs, zijn eerste gitaar.....meer »»

Muzikantendag in Amsterdam

Plug je demo: kom 7 april naar muzyQ

In navolging van de geslaagde Muzikantendagen in onder andere Zwolle, Nijmegen, Utrecht en Eindhoven komt de Muzikantendag on Tour op zaterdag 7 april naar muzyQ in Amsterdam. Met onder anderen Torre .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken