Musikmesse 2012 dag 4: Mipa Awards, Gibson, Stagg, AddVentor en Fishman

Musikmesse 2012 dag 4: Mipa Awards, Gibson, Stagg, AddVentor en Fishman

Kemper Profiling Amplifier gekozen tot meest innovatieve product

De Kemper Profiling Amplifier werd gekozen tot meest innovatieve product van het jaar en kreeg de meest prestigieuze Mipa Award. Junpei Hoshino, jarenlang president van Hoshino Gakki, de fabrikant van.....meer »»

Musikmesse dag 3: Marble, Bogner en Blackstar

Boetiekpedalen en een bijzonder filterpedaal van Sonuus

Het is alweer onze laatste dag op de Musikmesse 2012 in Frankfurt. Vandaag zagen we de Custom 30 top van Marble, de Wahoo van Sonuus, unieke gitaarbanden van Souldier Straps, nieuwe pedalen van Bogner.....meer »»

Workshop Shred: Bach's Toccata en Fuga

Luister naar het audiovoorbeeld en laat je inspireren

Op pagina 70 t/m 77 van Gitarist 253 vind je de workshop ‘J.S. Bach: Toccata en Fuga’. In dit artikel vind je naast de audiovoorbeelden ook een Spotify-playlist met verschillende uitvoeringen van het .....meer »»

Musikmesse dag 2: TC, Hughes & Kettner en meer!

TC Electronic TonePrint basversterker, Sandberg Electra Vs4, Hughes & Kettner TubeMeister 36 en Jeff Tweedy Martin

De redactie van Gitarist struint de beursvloer van de Musikmesse in Frankfurt af, op zoek naar vers productnieuws. Vandaag zagen we mooie dingen van onder meer Sandberg, Hughes & Kettner, TC Electroni.....meer »»

Musikmesse dag 1: Roland & T-Rex

Nieuwe Roland versterkers, T-Rex presenteert SpinDoctor2

Vanaf vandaag is de redactie van Gitarist op de beursvloer van de Musikmesse in Frankfurt te vinden, internationaal de grootste beurs op het gebied van muziekinstrumenten, licht en geluid. Met grofweg.....meer »»

Boss GT-100 demovideo's

Audiovisuele handleiding van nieuwe effectprocessor

In Gitarist 253 (april 2012) testen we de nieuwe multi-effectprocessor van Boss, de GT-100. In dit artikel laten we een serie van negen demovideo's zien van dit nieuwe paradepaardje van Boss, gemaakt .....meer »»

Musikmesse preview: Fret-King & Vintage

Black Label-serie, elektrische ukeleles en meer

Op de stand van distributeur John Hornby Skewes onthult Fret-King tijdens de Musikmesse in Frankfurt (21 t/m 24 maart) o.a. de nieuwe reeks Black Label elektrische gitaren en basgitaren. Vintage komt .....meer »»

Musikmesse Preview: Blackstar

Mystery amp: “Grootste productlancering ooit”

Voor de Musikmesse, die woensdag in Frankfurt begint, kondigt Blackstar hun “grootste productlancering ooit” aan. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken