Musikmesse Preview: Martin PA-serie

Musikmesse Preview: Martin PA-serie

Betaalbare nieuwe gitaren van palissander

Komende week vindt de Musikmesse plaats in Frankfurt. Martin toont daar drie nieuwe gitaren die de populaire Performing Artist (PA) Series aanvullen......meer »»

Musikmesse - de previews en laatste nieuwtjes

De Gitarist-redactie heeft de Musikmesse Frankfurt bezocht en publiceerde op Gitarist.nl een reeks artikelen.....meer »»

Musikmesse Preview: ESP LTD

Nieuwe uitvoeringen in LTD 330- en 256-serie

Een tweede preview voorafgaand aan de Musikmesse en Prolight + Sound, volgende week in Frankfurt: ESP LTD zal op de Messe van zich laten horen met de presentatie van een aantal nieuwe uitvoeringen. Zo.....meer »»

Musikmesse Preview: het eerste nieuws

Musik Prize voor John McLaughlin & Vintage Show

De Musikmesse en Prolight & Sound in Frankfurt, 's werelds grootste muziekbeurs, opent van 21 t/m 24 maart weer haar deuren. In vier dagen zullen dan zo'n 75.000 bezoekers de beurshallen aandoen, om 3.....meer »»

Vox Pop-docu hier te zien

De geschiedenis van Vox Amps

BBC Four zond onlangs 'Vox Pop: How Dartford Powered the British Beat Boom' uit, een geweldige korte documentaire (30 min.) over de vroege geschiedenis van het beroemde Britse versterkermerk Vox Ampli.....meer »»

Tosin Abasi bij Feedback Rotterdam

19 maart clinic gitarist Animals As Leaders

Feedback Rotterdam en Ibanez presenteren op maandag 19 maart a.s. een gratis toegankelijke clinic van Tosin Abasi, virtuoos op de 8-snarige gitaar en lid van Animals As Leaders......meer »»

Satch 3D-film te zien bij Pathe

Live-registratie Joe Satriani in de bios én op dvd

Shredkoning en Chickenfoot-gitarist Joe Satriani brengt deze maand een concertfilm uit in 3D. 'Satchurated 3D' is de live-registratie van Joe’s optreden in het Canadese Montreal, eind 2010. De film za.....meer »»

Ronnie Montrose overleden

IM Gamma-, Montrose- en sessiegitarist

Ronnie Montrose is afgelopen zaterdag overleden aan de gevolgen van prostaatkanker. Montrose was een veelgehoorde sessiegitarist op platen van o.a. Herbie Hancock, Van Morrison, Edgar Winter Group en .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken