Muzikantbladen breiden uit

Muzikantbladen breiden uit

Gitarist, Interface en Slagwerkkrant elke editie 100 pagina’s

Met de kreet ‘We Want More!’ kondigen muzikantbladen Slagwerkkrant, Gitarist en Interface aan dat ze gaan uitbreiden. Met ingang van de januari-edities zijn de magazines elk 100 pagina’s dik. Ook zijn.....meer »»

Hughes & Kettner TubeMeister 5

Kleinste grote versterker

Hughes & Kettner was niet de eerste met een broodtrommelversterker, maar leverde vorig jaar wel een zeer volledige variant af met de TubeMeister 18. Nu komt het bedrijf met een nog kleiner ontwerp: de.....meer »»

Nederpopboek gepresenteerd

Er speelt vanavond in het buurthuis een band

Eind november werd het eerste exemplaar van het boek 'Er Speelt Vanavond In Het Buurthuis Een Band' uitgereikt aan Ernst Jansz. Schrijver Twan Linders laat muzikanten uit de Nederlandstalige popstromi.....meer »»

Eagles - Hotel California

Audio bij workshop Gitarist 250

Op pagina 71 t/m 78 van Gitarist 250 van januari 2012 vind je de workshop ‘Eagles – Hotel California’. In deze transcriptie van deze megaklassieker word je maat voor maat meegenomen langs alle gitaarp.....meer »»

In Memoriam Hubert Sumlin

Gitarist van Howlin’ Wolf overleden

Bluesgitarist Hubert Sumlin (80) is zondag 4 december in een ziekenhuis in Wayne, New Jersey overleden aan hartfalen. Sumlin was vooral bekend als gitarist van de legendarische bluesman Howlin’ Wolf e.....meer »»

TC Electronic Röttweiler

Pas op voor de distortion!

In de serie compacte pedalen van TC Electronic vind je naast de Toneprint-effecten ook twee analoge vervormers: de Mojo Mojo overdrive en de Dark Matter distortion. Daar is nu de Röttweiler metaldisto.....meer »»

Videodemonstratie Digitech iPB-10

Programmeer je pedalboard met een iPad

Het hart van de nieuwe Digitech iPB-10 wordt gevormd door een iPad. Dit maakt het een unieke effectprocessor. Digitech kwam langs bij de redactie van Gitarist om alle mogelijkheden van het programmeer.....meer »»

Beatles versterker te koop

Vox UL730 van George Harrison onder de hamer

Heb je toevallig 80.000 euro liggen? Dan kan een zeldzame Vox versterker van George Harrison binnenkort van jou zijn. De Vox UL730 gitaarversterker is gebruikt voor de opnames van onder andere Revolve.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken