Textures over complexe riffs en maatsoorten

Textures over complexe riffs en maatsoorten

Video-interview Jochem Jacobs en Bart Hennephof

In Gitarist 248 kon je een uitgebreid interview lezen met Textures-gitaristen Jochem Jacobs en Bart Hennephof. Gitarist schoot een video van het duo waarin zij meer uitleg geven over de technieken die.....meer »»

Muzikantendag in Brussel

19 november 2011 in Ancienne Belgique

Zaterdag 19 november vindt de tiende editie van de Vlaamse Muzikantendag plaats in de Ancienne Belgique (AB) in Brussel. In totaal zijn er ruim vijftig activiteiten gepland met meer dan 155 experts......meer »»

TonePrinten met je smartphone

Gratis TC Electronic app voor iPhone

TC Electronic lanceerde eerder dit jaar de TonePrint pedalen, waarmee je via een USB-aansluiting de instellingen van je favoriete gitaristen in TC Electronic delay-, chorus-, vibrato-, flanger- en rev.....meer »»

Jason Becker’s Not Dead Yet Festival

Zondag 13 november in het Patronaat, Haarlem

Een benefietfestival voor Jason Becker, de supergitarist bij wie 1991 de spierziekte ALS werd geconstateerd. Op zondag 13 november komen in Haarlem topgitaristen samen om hem en de ALS-onderzoeksstich.....meer »»

Pagelli The Convertible

Van akoestisch tot resonator in één minuut

Een gitaar die verschillende klanken voort kan brengen is de droom van menig gitarist. Line 6 bracht ons al de Variax, die diverse gitaren kan nabootsen, en in de komende Gitarist lees je alles over d.....meer »»

Rock Palace heropent

50% van Golden Earring geeft mini-concert

Zaterdag 5 november heropenen Rinus Gerritsen en Cesar Zuiderwijk van Golden Earring de Haagse muziekwinkel Rock Palace. In 1985 verzorgden zij ook al de opening. Voor de feestelijke heropening vanaf .....meer »»

Gratis gitaarlessen op yourguitarworkshop.com

In het afgelopen half jaar zijn er weer verschillende interessante online video lessen bijgekomen op yourguitarworkshop.com. Lessen van: red hot chili peppers, Sting, muse, Van Halen, Limp Bizkit, Cor.....meer »»

Eltjo Haselhoff opnieuw in de race voor een Grammy

Voor het derde achtereenvolgende jaar keer is de Nederlandse gitarist Eltjo Haselhoff in de race voor de zeer prestigieuze Grammy Award. .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken