In Memoriam Cock de Jong

In Memoriam Cock de Jong

Gitarist The Shavers overleden

Na een lange strijd is gitarist Cock de Jong van het Nederlandstalige surfrock ‘n’ rolltrio The Shavers afgelopen zaterdag 22 oktober op 55-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van kanker. .....meer »»

Slaggitaar in een powertrio 2

Audio bij workshop Gitarist 248

Op pagina 56 t/m 59 van Gitarist 248 van november 2011 vind je het tweede en laatste deel van de workshop ‘Slaggitaar in een powertrio’. Slaggitaar of begeleidend spelen is een vak apart, terwijl veel.....meer »»

Win & test een Ampeg GVT15-112

Gitarist en Ampeg presenteren het Ampeg Gitarist Street Team

Altijd al eens zelf een nieuwe versterker willen testen? Meld je aan voor het Ampeg Gitarist Street Team en wie weet demonstreer jij straks voor oog en oor van de hele internetgemeenschap de Ampeg GVT.....meer »»

Theatertour Roger McGuinn

Folkrocklegende naar de Benelux

Folkrocker Roger McGuinn is bekend geworden als oprichter en zanger-gitarist van de legendarische popgroep The Byrds in de jaren ‘60. Woensdag 19 oktober begint hij aan een solo-theatertournee door de.....meer »»

Masterclasses Teye Guitars

Gitaarbouwer naar Den Haag & Nijmegen

De in Austin, Texas woonachtige en werkzame Groningse gitaarbouwer Teye geeft op vrijdag 28 en zaterdag 29 oktober twee masterclasses in Nederland, respectievelijk in Den Haag en Nijmegen. .....meer »»

Portastudio op je iPad

Authentieke Tascam app

Tascam heeft al meer dan dertig jaar ervaring met gebruiksvriendelijke apparatuur voor thuisopnames. Hun nieuwe Portastudio iPad app is gebaseerd op de Porta One recorder, die in 1984 een opnamerevolu.....meer »»

Clinic Scott Henderson in Maasdijk

Optreden in De Boerderij, Zoetermeer

Woensdagmiddag 19 oktober geeft de Amerikaanse meestergitarist Scott Henderson een clinic bij Vinnie’s Gittar School in Maasdijk. Henderson is al eens eerder te gast geweest bij de gitaarschool van Vi.....meer »»

Roland & Boss najaarsnieuws

Nieuwe effecten en looper van Boss

Via ‘Roland Connect 2011’ worden de nieuwe Roland en Boss producten van dit najaar voorgesteld. Op de website van het bedrijf kun je uitgebreide informatievideo’s en afbeeldingen bekijken. Gitarist pi.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken