Documentaire George Harrison

Documentaire George Harrison

Geregisseerd door Martin Scorsese

‘George Harrison: Living In The Material World’ is een documentaire van de BBC over het leven van George Harrison. De film neemt de kijkers mee op een muzikale en spirituele reis door het leven van de.....meer »»

Akoestische benefiet in Zoetermeer

JJ Music House steunt KWF Kankerbestrijding

Op zondag 9 oktober organiseert Lava Music Department in samenwerking met Max Guitar uit Den Haag een akoestisch evenement in Zoetermeer, waarvan de opbrengst gaat naar KWF Kankerbestrijding. .....meer »»

Experience Hendrix live-releases

Vier nieuwe cd's en dvd's in de winkels

Er zijn sinds kort weer vier ‘nieuwe’ releases van Jimi Hendrix verkrijgbaar. Dankzij de samenwerking van Sony Music en Experience Hendrix zijn de live-cd’s ‘Winterland’ en ‘Hendrix In The West’ en de.....meer »»

Guild Acoustic Design-serie

Negentien nieuwe modellen

Guild komt met de nieuwe Guild Acoustic Design (GAD)-serie. De Amerikaanse gitaarfabrikant introduceert in totaal maar liefst negentien nieuwe (elektro-)akoestische modellen in diverse bodystijlen, zo.....meer »»

Gitarist oktober is uit

En te koop als digitale editie mét video's

De nieuwe editie van Gitarist valt vandaag, zaterdag 24 september, in de bus bij abonnee's. Je kan 'm ook downloaden als digitale editie via ww.ako.nl/app. A.s. dinsdag ligt Gitarist oktober in de win.....meer »»

Slaggitaar in een powertrio 1

Audio bij workshop Gitarist 247

Op pagina 50 t/m 52 van Gitarist 247 van oktober 2011 vind je de eerste aflevering van de workshop ‘Slaggitaar in een powertrio’. Slaggitaar of begeleidend spelen is een vak apart, terwijl veel gitari.....meer »»

Gitaarbouwersmeeting 2011

Vierde editie in Barneveld

Op zaterdag 29 oktober wordt de vierde editie van de Nederlands-Vlaamse Gitaarbouwersmeeting gehouden. Deze keer ontmoeten gitaarbouwers en -liefhebbers elkaar in de Veluwehal in het centraal gelegen .....meer »»

Masterclass Carl Verheyen

27 september in Musicon, Den Haag

De Amerikaanse gitaarvirtuoos Carl Verheyen geeft dinsdag 27 september een masterclass in Den Haag. Verheyen zal zich hierin richten op het verbeteren van jezelf als gitarist en het ontwikkelen van ee.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken