Slaggitaar in een powertrio 1

Slaggitaar in een powertrio 1

Audio bij workshop Gitarist 247

Op pagina 50 t/m 52 van Gitarist 247 van oktober 2011 vind je de eerste aflevering van de workshop ‘Slaggitaar in een powertrio’. Slaggitaar of begeleidend spelen is een vak apart, terwijl veel gitari.....meer »»

Gitaarbouwersmeeting 2011

Vierde editie in Barneveld

Op zaterdag 29 oktober wordt de vierde editie van de Nederlands-Vlaamse Gitaarbouwersmeeting gehouden. Deze keer ontmoeten gitaarbouwers en -liefhebbers elkaar in de Veluwehal in het centraal gelegen .....meer »»

Masterclass Carl Verheyen

27 september in Musicon, Den Haag

De Amerikaanse gitaarvirtuoos Carl Verheyen geeft dinsdag 27 september een masterclass in Den Haag. Verheyen zal zich hierin richten op het verbeteren van jezelf als gitarist en het ontwikkelen van ee.....meer »»

Gratis concert via live-stream

Glen Drover en Dave Martone ‘Live at Metalworks’

Zondag 25 september geven Dave Martone en Glen Drover in Toronto een gratis concert dat via internet te volgen zal zijn. ‘Live at Metalworks’ begint om negen uur ’s avonds (Nederlandse tijd). .....meer »»

Vintagebeurs Veenendaal

Najaarseditie zaterdag 24 september

De najaarseditie van de Vintage Guitar Show Veenendaal 2011 vindt plaats op zaterdag 24 september a.s. Met enkele bijzondere gasten en uiteraard veel vintage gitaren, versterkers, onderdelen, muziek e.....meer »»

Inval bij Gibson om fout hout

Gitaarbedrijf overtuigd van eigen onschuld

Op zoek naar Indiaas hout is de Amerikaanse federale politie (FBI) eind augustus binnengevallen bij Gibson. In de fabrieken en kantoren van Gibson zijn partijen hout, gitaren en documenten in beslag g.....meer »»

Williams & Etheridge in Eindhoven

Uniek gitaarconcert in het Muziekgebouw

Donderdag 15 september staat het bijzondere gitaarduo John Williams & John Etheridge in het Muziekgebouw in Eindhoven, voor een eenmalig concert in Nederland. Beide topgitaristen zijn legendarisch op .....meer »»

Feedback wordt 25

Jubileumfeest bij Feedback Rotterdam

Feedback geeft op zaterdag 1 en zondag 2 oktober een 25-jarig jubileumfeest, genaamd Music Plaza. Tijdens deze twee dagen zijn er diverse clinics en demo’s te volgen. Op het parkeerterrein van Feedbac.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken