Video-interview Steve Bailey

Video-interview Steve Bailey

Warwick signaturebas gepresenteerd op Musikmesse

Steve Bailey is een meester op de fretloze zessnarige basgitaar. Daags voor aanvang van de Musikmesse in Frankfurt kwam de mededeling dat Bailey was toegetreden tot de Warwick-club, en dat zijn Signat.....meer »»

Video-interview Hugh Manson

Manson over het MA-productiemodel

De Engelse gitaarbouwer Hugh Manson is de laatste jaren vooral bekend vanwege de buitenissige gitaren vol met effecten die hij voor Muse-frontman Matt Bellamy bouwt. Op de Musikmesse in Frankfurt toon.....meer »»

Video-interview Devin Townsend

Muzikale duizendpoot maakt Musikmesse onveilig

Veel ervaring heeft hij niet met muziekbeurzen, maar hij leek zich op de Musikmesse 2011 prima te vermaken. Devin Townsend, de Canadese zanger, gitarist, bassist, producer en (vooruit) stand-up comedi.....meer »»

Video-demonstratie Patrick Mameli

Pestilence-gitarist toont nieuwe 8-snarige Ibanez

Twee jaar na comeback-album ‘Resurrection Macabre’ presenteert Pestilence ‘Doctrine’, waarop veelvuldig gebruik wordt gemaakt van achtsnarige gitaren. .....meer »»

Rockgitaar 2

Audio bij workshop Gitarist 242

Op pagina 56 t/m 59 van Gitarist 242 van mei 2011 vind je de tweede aflevering van de workshop ‘Rockgitaar’......meer »»

Afscheidsfestival The Shavers

Gitarist Cock de Jong ernstig ziek

Gitarist Cock de Jong geeft op zondag 29 mei zijn laatste concert met The Shavers, in de Waerdse Tempel in Heerhugowaard. Er wordt dan een festival georganiseerd ter ere van De Jong, die ernstig ziek .....meer »»

Ukelele-album en live-dvd Eddie Vedder

Tweede soloplaat van Pearl Jam-frontman

Eddie Vedder heeft zijn tweede soloplaat aangekondigd, die op 31 mei a.s. verschijnt. De Pearl Jam-frontman speelde alle nummers in met een ukulele, vandaar dat het album de vanzelfsprekende titel ‘Uk.....meer »»

3FM Awards 2011 - de winnaars

Go Back To The Zoo beste band

Het heeft je bijna niet kunnen ontgaan: op radio, TV én internet was de uitreiking van de 3FM Awards 2011 op donderdag 14 april live te volgen. Meetwitteren kon natuurlijk ook op #3fmawards en #3fm. B.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken