Within Temptation heeft een Buma Music in Motion Award gewonnen voor de drie korte films bij het onlangs uitgebrachte conceptalbum “The Unforgiving.” .....meer »»

Taylor Road Show & SolidBody’s

Promotour & nieuwe gitaren naar Benelux

In mei doet de Taylor Road Show de Benelux weer aan. Deze promotietour van Taylor geeft liefhebbers de gelegenheid met de gitaren van het merk in aanraking te komen. Op de Musikmesse in Frankfurt pres.....meer »»

Within Temptation wint Buma Music in Motion Award

Onderscheiding voor korte films bij conceptalbum Unforgiving

Within Temptation heeft een Buma Music in Motion Award gewonnen voor de drie korte films bij het onlangs verschenen conceptalbum The Unforgiving......meer »»

test

.....meer »»

Mark van Schaick op Kink FM bij Jan Douwe Kroeske

Hoofdredacteur Gitarist 2 Meter De Lucht In

Algemeen Hoofdredacteur Gitarist, Slagwerkkrant en Interface, Mark van Schaick, was 6 mei te gast op Kink FM bij Jan Douwe Kroeske, tijdens zijn programma 2 Meter De Lucht In. Van Schaick vertelde ove.....meer »»

Test

test

test.....meer »»

Video-interview Steve Bailey

Warwick signaturebas gepresenteerd op Musikmesse

Steve Bailey is een meester op de fretloze zessnarige basgitaar. Daags voor aanvang van de Musikmesse in Frankfurt kwam de mededeling dat Bailey was toegetreden tot de Warwick-club, en dat zijn Signat.....meer »»

Video-interview Hugh Manson

Manson over het MA-productiemodel

De Engelse gitaarbouwer Hugh Manson is de laatste jaren vooral bekend vanwege de buitenissige gitaren vol met effecten die hij voor Muse-frontman Matt Bellamy bouwt. Op de Musikmesse in Frankfurt toon.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken