Musikmesse Frankfurt: dag 3

Musikmesse Frankfurt: dag 3

Nieuwe Fender-gitaren en een hele rits versterkers - dag drie inclusief videoreportage

De redactie van Gitarist brengt op deze derde haast tropische dag wederom productnieuws van de Musikmesse Frankfurt. In de mei-editie van Gitarist vind je straks het volledige verslag......meer »»

Musikmesse Frankfurt: dag 2

Versterkers, versterkers en metalgitaren - inclusief videodemo

De redactie van Gitarist heeft op de tweede dag van de Musikmesse Frankfurt flink wat kilometers gelopen om alle nieuwe versterkers en een flinke hoeveelheid gitaren en bassen ter hand te nemen. 's Mi.....meer »»

Musikmesse Frankfurt: dag 1

De eerste indrukken

De redactie van Gitarist is momenteel op de beursvloer van de Musikmesse in Frankfurt en kwam op deze eerste dag al tal van nieuwtjes tegen. Lees hier wat eerste indrukken en houd Gitarist.nl de komen.....meer »»

Gibson Gothic Morte gitaren

Volledig zwarte SG & Les Paul Studio

Gibson heeft een nieuwe, volledig zwarte SG en Les Paul Studio gepresenteerd: de Gothic Morte’s. Om de gitaren echt helemaal zwart te houden, hebben ze ook zwarte hardware en ontbreken zelfs positiema.....meer »»

Documentaire Foo Fighters eenmalig vertoond

Film over rockband alleen te zien op donderdag 7 april

De documentaire 'Foo Fighters Back And Forth', over de inmiddels alweer zestienjarige carrière van de Amerikaanse rockband onder leiding van zanger-gitarist Dave Grohl, wordt op donderdag 7 april eenm.....meer »»

Hans Liberg zoekt contrabassist

Voor theatershow 'Ick Hans Liberg' - seizoen 2011/2012

Emmy Award-winnaar Hans Liberg tourt sinds 1983 in binnen- en buitenland. Voor zijn nieuwe theatershow 'Ick Hans Liberg' - seizoen 2011/2012 zoekt Liberg een jonge en ongebonden jazz contrabassist......meer »»

Debuutplaat The Deaf

Spike brengt album uit met garagerockband

Spike brengt met zijn garagerockband The Deaf het debuutalbum 'Toot Whistle Plunk Boom!' uit. Op vrijdag 8 april wordt de plaat gepresenteerd tijdens een uitverkocht optreden in het Paard van Troje in.....meer »»

Gitarist 241 Playlist op Spotify

Beluister de muziek uit Gitarist april 2011

Bij het verschijnen van de nieuwe Gitarist zetten we alle muziek die voorkomt in dat nummer in een playlist op het Gitarist Spotify Kanaal. Voor Gitarist april 2011 staat er weer een nieuwe playlist k.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken