Maak je eigen Rigby-remix

Maak je eigen Rigby-remix

Band stelt tracks van tweede album ter beschikking aan wie maar wil

Rigby-gitaristen Eelke Mastebroek en Fredo Wagner komen aan het woord in Gitarist 240 (maart 2011). Sinds vrijdag 18 februari is het nieuwe album van Rigby, Solid Ground, verkrijgbaar. De Utrechtse ba.....meer »»

Licks

Audio bij workshop Gitarist 240

Op pagina 48 t/m 51 van Gitarist 240 van maart 2011 vind je de workshop ‘Licks’. Neem een uurtje de tijd en zet je tanden in deze reeks makkelijke, gemiddelde, moeilijke en onmogelijke licks, in de s.....meer »»

GIT --DO NOT DELETE--- Release vd maand - jeff beck dvd

.....meer »»

Gary Moore's "The Light in your Eyes"

Een pracht 'in memoriam' over Gary Moore op jullie site, thanks! Misschien een tip: heel veel mensen kennen niet de meer dan prachtige gitaarsolo's in "The light in your eyes", een gastrol voor Gary o.....meer »»

Zelf Gitaren Bouwen

Sinds enige tijd bouw ik zelf gitaren uit allerhande losse gitaar onderdelen. Als je daar ook zelf in geïnteresseerd bent, kijk dan even op mijn site. En uiteraard sta ik zelf ook open voor tips en t.....meer »»

In memoriam Gary Moore

Noord-Ierse gitarist overlijdt tijdens vakantie in Spanje

Rock- en bluesgitarist Gary Moore is op zondag 6 februari tijdens een vakantie in Estepona aan de Spaanse Costa del Sol in zijn slaap overleden. Hij was 58 jaar oud......meer »»

Nieuwe gitaarlessen en backing tracks op yourguitarworkshop.com

Na het oprichten van yourguitarworkshop.com zijn er veel nieuwe backing tracks en gitaarlessen online gekomen. Hier een overzicht van de laatste aanvullingen!.....meer »»

Flamencogitaar

Audio bij workshop Gitarist 239

Op pagina 56 t/m 59 van Gitarist 239 van februari 2011 vind je de workshop ‘Flamencogitaar’. Deze verleidelijke gitaarstijl heeft een lange geschiedenis en zit tjokvol drama en romantiek. Flamenco is .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken