Twents Gitaarfestival 2011

Twents Gitaarfestival 2011

Inschrijving concours geopend

Van 2 tot en met 5 juni 2011 vindt in Enschede de zesde editie van het Twents Gitaarfestival plaats. Deze keer zijn er concerten, workshops en masterclasses van onder meer Carlo Marchione, Zoran Dukic.....meer »»

iPad editie Gitarist nu verkrijgbaar

Download de Ako Magworld app en koop de nieuwste Gitarist

Gitarist is vanaf nu ook op iPad te lezen. Ben je een van de 10.000 mensen die inmiddels de AKO MagWorld app voor iPad hebben gedownload, dan kun je Gitarist voor € 3,95 downloaden. Een proefabonnemen.....meer »»

Eric Clapton veilt gitaren & versterkers

Opbrengst naar The Crossroads Centre

Eric Clapton brengt opnieuw tientallen gitaren en versterkers uit zijn collectie onder de hamer. Meer dan 150 van zijn instrumenten en versterkers worden op 9 maart bij Bonhams in New York geveild. De.....meer »»

Backing Track - I dont need no doctor by John Mayer

Play along with this new guitar backing track for I dont need no doctor by John Mayer. .....meer »»

James Taylors 'Guitar lessons' online

James Taylor, de Amerikaanse singer-songwriter en gitarist, heeft eindelijk een van zijn grote wensen in video's omgezet. Op zijn website is hij gestart met gitaarlessen die hij natuurlijk thuis in zi.....meer »»

Strat-hemel deel 2

Audio bij workshop Gitarist 238

Op pagina 54 t/m 58 van Gitarist 238 van januari 2011 vind je het tweede en laatste deel van de workshop ‘Strat-hemel’. Veel van de beste gitaristen ter wereld gebruikten de Fender Stratocaster om kla.....meer »»

Vijf stappen naar een perfecte techniek

Audio bij oefeningen ‘Gitaar leren spelen’ Gitarist 238

Op pagina 41 van Gitarist 238 van januari 2011 vind je als onderdeel van de feature ‘Gitaar leren spelen’ een aantal oefening om je techniek te verbeteren. Zorg dat je altijd ongestoord kunt oefenen, .....meer »»

Robin Trower demonstreert

Pedalen, sounds en technieken

Op een zomerse avond in augustus speelde Robin Trower met zijn band in Paradiso. Gitarist was bij de soundcheck aanwezig en informeerde naar zijn apparatuur, speelstijl en geluid......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken