Textures gitaarlessen

Textures gitaarlessen

Instructievideo’s Bart Hennephof online

Textures-fans opgelet: gitarist Bart Hennephof is eind augustus begonnen met het plaatsen van gitaarinstructievideo’s op het YouTube-kanaal van de band, opgenomen in hun eigen Final Focus Studio in Ti.....meer »»

Larry Carlton masterclass bij Max Guitar

Jazzgitarist naar Den Haag & Nijmegen

Voor de tweede keer binnen een jaar is de Amerikaanse jazzgitarist Larry Carlton te gast bij Max Guitar Store, ditmaal voor een masterclass. Dinsdag 2 november is hij in Musicon in Den Haag en woensda.....meer »»

Jazzrock & fusion deel 2

Audio bij workshop Gitarist 235

Op pagina 52 t/m 57 van Gitarist 235 van oktober 2010 vind je het tweede deel van de workshop ‘Jazzrock & fusion’. Gitarist geeft je in deze serie tien concepten om de geheimen van fusion te ontsluier.....meer »»

Hoe Gitaar te Oefenen?

.....meer »»

Elektrische Gitaar Muziek


.....meer »»

Manson John Paul Jones Signature Bass

Signaturemodel voor bassist Led Zeppelin & Them Crooked Vultures

Waarschijnlijk kennen de meeste mensen het Engelse gitaarmerk Manson vooral door de signaturegitaren van Muse-frontman Matt Bellamy. Nu is er een tweede signaturemodel in de vorm van de John Paul Jone.....meer »»

Singlepresentatie Daybroke in Tilburgse bioscoop

Liveshow en première videoclip op het witte doek

De nieuwe single Sabotage van de Nederlandse rockband Daybroke gaat donderdag 23 september in première in de MustSee bioscoop in Tilburg. Na een liveshow van de band is de nieuwe videoclip op h.....meer »»

Finalisten Steve Vai-contest bekend

Gitarist en Radio 6 presenteren de zeven kandidaten

Van 20 t/m 24 oktober vindt in de Oosterpoort in Groningen het Steve Vai Festival plaats. Als onderdeel daarvan organiseerden Radio 6 en Gitarist een Steve Vai-contest, waarbij deelnemers verschillend.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken