A La Din wint De Doorbraak West 2010

A La Din wint De Doorbraak West 2010

Zwolse Funk Rock en Acid-Jazz band A La Din wint band wedstrijd De Doorbraak West 2010. De Doorbraak is het vervolg op De Oogst van Overijssel......meer »»

FortaRock bewijst zijn waarde

Metal in al zijn schakeringen in de Nijmeegse open lucht

Vorig jaar was er opeens FortaRock, een metalfestival in het knusse Park Brakkenstein in Nijmegen. Met de tweede editie, op 3 juli 2010, was het ’t enige nog resterende metalfestival in de open lucht .....meer »»

Propellerhead Reason 5 & Record 1.5

Updates van muzieksoftwareproducent

De twee topproducten van muzieksoftwareproducent Propellerhead, Reason en Record, krijgen binnenkort een update. Later deze zomer kunnen we namelijk Reason 5 en Record 1.5 verwachten......meer »»

beginners gitaarles

In deze gitaarles-video voor beginners neemt je mee doorheen hoofdstuk 1 en 2 van het ebook "de beginnende rock gitarist".


Download deze 2 hoofdstukken gratis van dit ebook vol met gitaa.....meer »»

50 akkoorden die je moet kennen deel 2

Audio bij workshop Gitarist 232

Op pagina 54 t/m 57 van Gitarist 232 van juli 2010 vind je het tweede deel van de workshop '50 akkoorden die je moet kennen'. Op zoek naar meer diepte in je spel? Dan is deze workshop precies wat je n.....meer »»

Gitaarkabels: wat schreven we er eerder over?

In Gitarist 232 van juli 2010 vind je een vergelijkende test van kwaliteitsgitaarkabels. In april 2006 stond er ook al een kabeltest in Gitarist. Veel van de toen besproken kabels zijn nog steeds verk.....meer »»

Nieuwe Roger Mayer Synergy pedalen

Voodoo-XX, Voodoo-TT, Kuro Kage & Voodoo-Bass 2

Eind vorig jaar kwam Roger Mayer met de Metalloid, het eerste pedaal met ‘dual band processing’. Hij kondigde toen al aan dat hij van plan was meer pedalen met deze techniek te ontwikkelen. Daarvan zi.....meer »»

Gibsons Rene SG gestolen

Donderdag 17 juni in dB’s, Utrecht

Donderdag 17 juni jl. zijn er uit popzaal dB's in Utrecht na het optreden van Rene SG en Apache twee Gibsons van de band Rene SG gestolen......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken