Blaas Of Glory & Sleeër tegen malaria

Blaas Of Glory & Sleeër tegen malaria

Opbrengst single en veiling naar 3FM Serious Request

Haarmonie-orkest Blaas Of Glory en Sleeër hebben een kerstversie opgenomen van Sweet Child O’ Mine. Deze sfeervolle bewerking van de Guns N’ Roses-klassieker in Amerikaanse roots-stijl wordt al.....meer »»

Interview Bruce Kulick

Clinic ex-Kiss-gitarist in Amsterdam

Er is de laatste maanden sprake van een ware ‘Kiss-mania’. Na het nieuwe album ‘Sonic Boom’ van Kiss zelf en ‘Anomaly’ van ex-Kiss-gitarist Ace Frehley, komt Bruce Kulick in februari met zijn derde so.....meer »»

Shadow NanoMAG

Element nu ook los uitgebracht

We kenden de NanoMAG al uit de Epiphone Les Paul Ultra II (zie Gitarist 211), maar nu brengt Shadow dit element ook los uit. Het bijzondere van dit actieve element is dat het aan de toets wordt bevest.....meer »»

Christmas Metal Symphony

2009 toch nog ‘metal’ afsluiten

Slayer afgelast. Dio afgelast. Het zit de metalfan tegen het einde van dit jaar niet bepaald mee. Gelukkig is er altijd nog de Christmas Metal Symphony op zondag 20 december in 013 in Tilburg!.....meer »»

Gibson Dusk Tiger & Buckethead Les Paul

Derde generatie robotgitaar & nieuw signaturemodel

De Dusk Tiger (zou de marketingafdeling hebben gedacht: ‘wat goed werkt voor Apple, werkt ook goed voor Gibson’?) heeft een opvallend uiterlijk en veel techniek onder zijn vacht. Het is de opvolger va.....meer »»

Mark van Schaick genomineerd voor Pop Media Prijs

Hoofdredacteur Slagwerkkrant, Gitarist, Interface in de race voor prestigieuze award

Mark van Schaick, sinds een aantal jaar hoofdredacteur van de drie muzikantbladen Slagwerkkrant, Gitarist en Interface, en voorheen hoofdredacteur van Oor, is genomineerd voor de Pop Media Prijs, die .....meer »»

Global Act Award op de Dag van de Wereldmuziek

Boi Akih, Kasba en Fernando Lameirinhas genomineerd

Vrijdag 11 december, tijdens de Dag van de Wereldmuziek, worden drie wereldmuziek-awards uitgereikt. De MCN Wereldprijs is voor Joep Bor, de Word Up! talentenprijs gaat naar Karsu Dönmez of Maria Fern.....meer »»

Jeroen Paul Thesseling promoot Hellborg

Naast Warwick bassen nu ook versterkers

Jeroen Paul Thesseling speelt al sinds 1993 op Warwick bassen, maar vanaf nu gebruikt hij ook de Hellborg versterkers van deze Duitse bouwer. Thesseling zal een Hellborg stack op het podium hebben sta.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken