Nieuwe prijzen voor Nederlandse wereldmuziek

Nieuwe prijzen voor Nederlandse wereldmuziek

Uitreiking tijdens eerste Dag van de Wereldmuziek

Muziek Centrum Nederland (MCN) heeft drie prijzen in het leven geroepen voor de wereldmuziek in Nederland: De Wereldprijs, de Global Act Award en de World Up! Award. De nieuwe prijzen worden uitgereik.....meer »»

Masterclass Marcus Miller in Oss

5 december in de Groene Engel

Bassisten kunnen zichzelf op zaterdag 5 december een masterclass van Marcus Miller cadeau doen. Het basfenomeen zal in drie uur tijd alles vertellen over zijn technieken, versterking en randapparatuur.....meer »»

Clinic Bruce Kulick in Amsterdam

The Private Party in Club MP3 Live

Voormalig Kiss-gitarist Bruce Kulick geeft vrijdag 27 november een exclusieve clinic in Club MP3 Live in Amsterdam. Hij zal vertellen over zijn nieuwe solo-album 'BK3', vragen beantwoorden van het pub.....meer »»

Jeff Waters clinic in Eindhoven

Frontman Annihilator in Dynamo

Jeff Waters, frontman van de Canadese thrashmetalband Annihilator, geeft zaterdag 28 november een clinic in Dynamo in Eindhoven. De gitarist heeft in samenwerking met Hughes & Kettner aan de - naar ei.....meer »»

Speedlicks deel 2

Audio bij workshop Gitarist 225

Op pagina 54 t/m 57 van Gitarist 225 van december 2009 vind je het tweede deel van de workshop ‘Speedlicks’. Wil je sneller spelen zonder aan muzikaliteit in te boeten? Legato, alternate-picking, hybr.....meer »»

Speedfest 4 & Persistence Tour compleet

Weekend lang beuken in Eindhoven

Onlangs kondigden we de vierde editie aan van Peter Pan Speedrock’s Speedfest, dat zaterdag 28 november plaatsvindt in het Klokgebouw in Eindhoven. Inmiddels is het tijdschema bekend gemaakt en het pr.....meer »»

Bennie Jolink eert Bo Diddley

Dick Dijkman bouwt tributegitaar

Normaal-zanger en -gitarist Bennie Jolink heeft een flinke collectie gitaren in huis. Zijn laatste aanwinst is een eerbetoon aan de vorig jaar overleden bluesgitarist Bo Diddley......meer »»

Jay-Tee geeft EBS-clinic

Bassist te gast tijdens open dag Strings & Things

Bassist Jay-Tee Teterissa geeft zaterdag 14 november een EBS-clinic bij Strings & Things Totally Music in Kaatsheuvel. Tijdens deze open dag is er ook livemuziek van o.a. Solid Soul uit Breda......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken