Acoustic Strings 2010 afgelast

Acoustic Strings 2010 afgelast

Festival krijgt financiën niet rond

Na negen mooie jaren Acoustic Strings in het Hoftheater in Raalte zou de tiende editie van het festival plaatshebben in de Deventer Schouwburg, een prachtige nieuwe locatie. Financiële tegenvallers go.....meer »»

Eleven plug-in nu ook in rackvorm

Overal hetzelfde geluid

Opnemen én optreden met hetzelfde geluid is de wens van elke gitarist. Digidesign Eleven Rack doet een poging deze wens te vervullen......meer »»

Line 6 M9 Stompbox Modeler

Kleiner pedaal, meer effecten

De nieuwe Line 6 M9 Stompbox Modeler is het kleinere broertje van de vorig jaar gelanceerde M13. Maar is de M9 eigenlijk wel zoveel kleiner?.....meer »»

Cohen opent MuzyQ

Amsterdams muziekmakerscentrum volledig beschikbaar

Muziekcentrum MuzyQ in Amsterdam-Oost opent 9 oktober officieel haar deuren. Burgemeester Job Cohen zal de opening verrichten......meer »»

Snaren opdrukken deel 2

Audio bij workshop Gitarist 223

Op pagina 54 t/m 57 van Gitarist 223 van oktober 2009 vind je het tweede en laatste deel van de workshop snaren opdrukken. In deze grondige studie leer je alles over dit geheime wapen van de elektrisc.....meer »»

Eredoctoraat voor Steve Vai

Nieuwe live-dvd verschijnt 29 september

Het Musicians Institute in Hollywood heeft Steve Vai bekroond met een eredoctoraat in de muziek. De gitaarvirtuoos kreeg deze titel toegekend tijdens de jaarlijkse diploma-uitreiking van het instituut.....meer »»

Gibson kondigt Authentic Hendrix gitaren aan

Gibson heeft een nieuwe Jimi Hendrix signature gitaarlijn aangekondigd. Niet de Flying V waar de gitarist op speelde tijdens het Isle of Wight festival, zelfs niet de SG waar hij kort mee flirtte. De .....meer »»

Haagse Popweek

Optredens, projecten, debatten en seminars

Vijfenzeventig bands en artiesten, showcases en seminars. Van 15 t/m 24 oktober vindt de negende Haagse Popweek plaats, uitgerekt tot tien dagen. De focus ligt dit jaar vooral op projecten en samenwer.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken