Face Tomorrow neemt afscheid van gitarist

Face Tomorrow neemt afscheid van gitarist

Nieuw album begin 2010

Na een zomer lang spelen op festivals, in het kader van hun ‘In The Dark’ tour, gaan de heren van Face Tomorrow dit najaar verder met een clubtour. Deze shows zijn tevens de laatste kans om de band te.....meer »»

Unsigned Project zoekt singer-songwriters

Jubileumeditie voor muzikale springplank

Het Unsigned Project zoekt nieuw singer-songwritertalent. Met dit concept van Muziek Centrum Nederland krijgen jonge, veelbelovende artiesten de kans om hun droom waar te maken......meer »»

Line-up Persistence Tour 2009 compleet

Voorverkoop tickets begint 16 september

Vandaag begint de voorverkoop van Persistence Tour 2009, het jaarlijks terugkerende muziekfeest voor liefhebbers van metal, punk, hardcore en metalcore dat op zondag 29 november gehouden wordt......meer »»

Rock ‘n’ Roll Highschool gaat internationaal

Europese muziekindustrie onder de loep

Het nieuwe Rock ‘n’ Roll Highschool magazine ligt weer in de schappen, en dit keer niet alleen in Nederland. De derde editie van het magazine - dat ondertussen gerust een boekwerk mag worden genoemd -.....meer »»

Popronde trekt weer door Nederland

Preview in SugarFactory Amsterdam

Afgelopen weekend is de jaarlijkse Popronde weer van start gegaan, met een ‘preview’ in de SugarFactory in Amsterdam. De Popronde geeft beginnende bands en artiesten de kans om een nieuw publiek te be.....meer »»

Speedfest 4 weer gemeen, snel en smerig

Peter Pan Speedrock presenteert nieuwe namen voor eigen festival

New Bomb Turks, Triggerfinger, Valient Thorr, The Shavers en Gewapend Beton versterken de line-up van Speedfest 4. Het festival dat 28 november voor de vierde keer plaatsvindt wordt ook dit jaar weer .....meer »»

‘Sweet’ Charles Sherrell bij voorpremière Soulpower

Voormalige bassist James Brown te gast in de Melkweg

‘Sweet’ Charles Sherrell is dinsdag 15 september te gast op het muziekfilmfestival Music 4 Your Eyes in de Melkweg in Amsterdam. De voormalige bassist en bandleider van James Brown leidt de voorpremiè.....meer »»

Relaxte Tony Spinner in Hilversum

Bluesrocker zorgt voor een volwaardige Guitar Experience

In het kader van de serie Guitar Experience stond op zaterdag 29 augustus de Amerikaanse gitarist Tony Spinner, bekend van zijn eigen bluesrockwerk en zijn rol als tweede gitarist in Toto, in het Inst.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken