Touch Guitars U8

Touch Guitars U8

Gitaar voor tweehandige tappers

Maakten we vorig jaar nog melding van de Kelstone, een liggend snaarinstrument dat tappend bespeeld kan worden, dit najaar zal de Touch Guitars U8 het licht zien. Ook dit instrument is speciaal ontwik.....meer »»

De Monte Mechelen

Exuberante prijzen.....meer »»

Gitaarlegende Les Paul overleden

De beroemde gitarist, gitaarontwerper en uitvinder Les Paul is 13 augustus in een ziekenhuis in New York overleden aan de gevolgen van een longontsteking. Les Paul werd 94 jaar......meer »»

Najaarstournee Cuby + Blizzards

Nieuwe single ‘Stranger’

De Drentse bluesband Cuby + Blizzards komt met een nieuwe single, getiteld ‘Stranger’. Het is de tweede single van het succesvolle album ‘Cats Lost’, dat inmiddels bijna de gouden status heeft bereikt.....meer »»

oscar schmidt

hallo ik heb een kort vraagje......meer »»

Nieuw album Alquin

Tournee vanaf oktober

Na een aantal maanden opnemen in The Park Studio in Amsterdam is het nieuwe album van Alquin af. Vier jaar na de release van de vorige plaat ‘Blue Planet’ komt Alquin nu met ‘Sailors and Sinners’, dat.....meer »»

Guitar Experience 8

29 augustus in Beeld en Geluid in Hilversum

Onverdroten programmeren ze voort, de enthousiaste mensen van de Stichting Gitaar uit Hilversum. En niet zonder resultaat: zaterdag 29 augustus belooft een interessante Guitar Experience te bieden, in.....meer »»

Landgenoot Eltjo Haselhoff tussen de Wereldtop

Landgenoot en fingerstyler Eltjo Haselhoff heeft wederom een sterke troef uitgespeeld met zijn bijdrage aan het zojuist verschenen Amerikaanse gitaaralbum: "Poppin' Guitars", een tribuut aan The Sherm.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken