Rockabilly deel 2

Rockabilly deel 2

Audio bij workshop Gitarist 221

Op pagina 54 t/m 57 van Gitarist 221 van augustus 2009 vind je deel 2 van de workshop rockabilly. In deze aflevering worden de technieken die je vorige maand hebt kunnen leren, zoals tweeklanken, akko.....meer »»

Fender geeft versterkers weg!

Champion 600 gratis bij American Standard gitaren

Deze zomer, om precies te zijn van 18 juli tot 30 september, gaat Fender heel wat versterkers weggeven. Als je in deze periode namelijk een American Standard gitaar koopt, krijg je er een Champion 600.....meer »»

E-H Enigma Q Balls & Riddle Q Balls

Nieuwe envelopefilters van Electro-Harmonix

Electro-Harmonix heeft door de jaren heen meerdere envelopefilters gemaakt, denk aan de Bassballs en de Q-Tron. Er zijn weer twee modellen aan de bestaande lijn toegevoegd: de Enigma Q Balls en de Rid.....meer »»

Online Muziekschool

Gitaarles via internet

Wie vanachter zijn computer gitaar wil leren spelen kan nu terecht bij de Online Muziekschool, ofwel OMS. Via de website www.onlinemuziekschool.nl kun je de cursus ‘Gitaar Basis’ volgen. De cursus kos.....meer »»

Tribute to Alice in Chains

In april 2010, a tribute to Alice in Chains.....meer »»

Gitaarles

Ik ga naar de Goudse popschool in reeuwijk!.....meer »»

King Of Pop haalt nieuwe records

Michael Jackson schrijft nog steeds muziekgeschiedenis

Michael Jackson haalt, na zijn laatste levende record in kaartverkopen, na zijn dood op 25 juni ook weer nieuwe hoogtepunten in muziekverkopen. Sony Music laat weten dat ook in Nederland de verkopen v.....meer »»

Steve Vai hoofdartiest op London Guitar Show

Video's van: Vai, Akkerman & Pearson en Guitar Idol 2009

Van 11 t/m 14 juni 2009 vond in Londen de London International Music Show plaats. Hoofdartiest dit jaar was Steve Vai, die ook een van zijn Alien Guitar Secrets-masterclasses gaf. In de Live Hall was .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken