TC Electronic Classic 450

TC Electronic Classic 450

Alweer een nieuwe basversterker van TC Electronic

We zijn nog maar net gewend aan het idee dat TC Electronic nu ook een basversterker maakt en het merk komt al met een tweede model op de proppen, de Classic 450. Al lijkt hij qua vorm erg op de Rebel .....meer »»

Eerste verdiepingen muzyQ geopend

Nieuw Amsterdams centrum wil muziek laten bloeien

Vanaf 31 mei kunnen muzikanten die willen repeteren terecht in een nieuw, groots opgezet muziekmakerscentrum in Amsterdam-Oost. Het heet muzyQ en ook al zijn voorlopig alleen de begane grond en de ver.....meer »»

Reason to Kill wint Wacken Metal Battle 2009

Tilburgse band op grootste metalfestival van Europa

Reason to Kill is de winnaar van de Wacken Metal Battle 2009. Zondag 7 juni streden zes bands in de finale voor deze titel in de Bosuil te Weert. Reason to Kill zal als winnaar een optreden verzorgen .....meer »»

Groove Street pedalen

Gebouwd door Ed’s Customshop

Edwin Thoen van Ed’s Customshop timmert al enkele jaren aan de weg met eigenzinnige effectpedalen. Zo heeft hij onder andere de Pico Plexi Head ontwikkeld, een 0,5 watt buizenversterker ter grote van .....meer »»

Platencontract voor Go Back To The Zoo

Sportmerk brengt band bij Universal

De jonge Amsterdamse band Go Back To The Zoo heeft een platencontract bij Universal weten te bemachtigen, nadat sportgigant Nike het nummer Beam Me Up gebruikte onder een internationale online .....meer »»

Simon Phillips en Pino Palladino naar Zoetermeer

PSP in De Boerderij op 15 november 2009

PSP is het nieuwe project van drummer Simon Phillips (Toto), toetsenist / bassist Philippe Saisse en basgitarist Pino Palladino (The Who, John Mayer). De live shows staan in het teken van de enorme te.....meer »»

Markbass MoMark verkrijgbaar

Italiaanse bouwer opent speciale website

Markbass introduceerde vorig jaar op de NAMM al de MoMark versterker en hij is nu eindelijk ook daadwerkelijk in de Benelux verkrijgbaar. De MoMark is een modulaire basversterker, waarbij je de keuze .....meer »»

Kwaliteitspop in Eindhoven

MC Frits Philips en de Effenaar werken samen

Onder de naam 'A Close Encounter With...' brengen de Eindhovense podia Muziekcentrum Frits Philips en de Effenaar een serie exclusieve zitconcerten voor liefhebbers van kwalitatieve pop- en rootsmuzie.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken