Starcatcher wint High School Music Competition

Starcatcher wint High School Music Competition

Jonge symfoband op Frans festival

Het jonge Haagse symfonische rockkwartet Starcatcher heeft onlangs de High School Music Competition gewonnen en speelde daarom afgelopen zaterdag 30 mei op Class’Eurock, een groot internationaal festi.....meer »»

Line-up London Guitar Show 2009 compleet

Live webcast Guitar Idol finale op 13 juni

Voor de achtste keer op rij vindt de London Guitar Show plaats tijdens de London International Music Show. Van 11 tot en met 14 juni zal deze mega muziekshow gehouden worden in het ExCeL-centrum in Lo.....meer »»

Pinkpop 2009 live

Live streams vanaf het festival

Dit weekend vindt de 40e editie van Pinkpop plaats. Op televisie kun je vanavond op Nederland 3 de uitzending bekijken. Via 3VOOR12 Pink.....meer »»

Tommy Emmanuel stap voor stap

Video’s bij interview Gitarist 219

Tommy Emmanuels nieuwe cd ‘Little By Little’ is tekenend voor de carrière van het Australische fingerstyle-fenomeen. Begonnen in kleine zaaltjes stond hij in april in het Amsterdamse Concertgebouw. Gi.....meer »»

Pentatoniek deel 2

Audio bij workshop Gitarist 219

Op pagina 54 t/m 57 van Gitarist 219 van juni 2009 vind je deel 2 van de workshop Pentatoniek. Ditmaal behandelen we vingerzettingen waarbij er drie noten per snaar worden gespeeld en bekijken we de m.....meer »»

Duiveltjes uitgereikt

Rinus Gerritsen en Tjeerd Bomhof in de prijzen

De Duiveltjes voor de beste Nederlandse muzikanten en de IJzeren Podiumdieren voor de beste podia en festivals zijn weer uitgereikt. Dat gebeurde op 20 mei jl. tijdens het Gala van de Popmuziek in de .....meer »»

Pinkpop 2009 op rij

40e editie start 30 mei

Dit jaar draagt het Pinkpop logo een kroontje. En terecht want het is dit jaar de 40e keer dat het festival plaatsvindt. Drie dagen lang zullen de bezoekers weer heen en weer gaan van de camping naar .....meer »»

In Memoriam Jay Bennett (1963-2009)

Oud-gitarist Wilco overleden op 45-jarige leeftijd

De Amerikaanse multi-instrumentalist en singer-songwriter Jay Bennett is zondag 24 mei in zijn woonplaats Urbania, Illinois overleden. Bennett was van 1994 tot 2001 gitarist van de experimentele count.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken