Nominaties voor Duiveltjes 2009 bekend

Nominaties voor Duiveltjes 2009 bekend

Prijsuitreiking op 20 mei tijdens Gala van de Popmuziek

Muziek Centrum Nederland heeft bekend gemaakt wie zijn genomimeerd voor de Duiveltjes 2009, een prijs voor de beste popmuzikanten volgens collega-popartiesten......meer »»

Programma Counter Culture Festival 2009 bekend

Kraakfestival op 23 mei in Leidsche Rijn Utrecht

Op zaterdag 23 mei vindt het Counter Culture Festival plaats op het Paperdome-terrein in Leidsche Rijn te Utrecht. Op dit multidisciplinaire muziek- en kunstfestival laat de Utrechtse kraakbeweging zi.....meer »»

Akoestisch Frankfurt-nieuws

Nagekomen berichten van de Messe

Voor liefhebbers van akoestische gitaren was het ondanks een minder bezette en minder drukke beurs dit jaar toch wel weer smullen geblazen in Halle 3.1. Veel mooie Breedloves op een rij bijvoorbeeld, .....meer »»

Ridder Sacksioni

Gitarist koninklijk onderscheiden

Na het optreden ter ere van zijn veertigjarige jubileum als artiest werd Harry Sacksioni op zaterdag 9 mei onderscheiden als Ridder in de Orde van Oranje-Nassau. Het optreden vond plaats in Schouwburg.....meer »»

Debuutalbum Exivious uit op 11 mei

Fusionmetalband veilt eerste tien exemplaren op eBay

De Nederlandse fusionmetalband Exivious brengt op 11 mei in eigen beheer zijn titelloze debuutalbum uit, in een oplage van duizend genummerde exemplaren. De eerste tien hiervan worden momenteel (tusse.....meer »»

Acoustic Strings 2009

Optredens, workshops en gitaarbeurs

Liefhebbers van akoestische gitaren opgelet! Op zaterdag 16 en zondag 17 mei wordt voor de negende keer het International Guitar Festival Acoustic Strings georganiseerd in het Hoftheater in het Overij.....meer »»

Spinal Tap is terug!

Nieuw album ‘Back From The Dead’

De versterkers gaan weer op 11, want ‘England’s loudest heavy metal band’ is terug! Op 15 juni brengt de band het nieuwe album ‘Back From The Dead’ uit, waarna een uitgebreide wereldtournee van welget.....meer »»

Verslag Mayones-dag

Familiegevoel in Xinix, Nieuwendijk

Zondag 19 april organiseerde distributeur Musifacts de eerste Benelux Mayones-dag, in poppodium Xinix te Nieuwendijk. Doel van deze dag was Mayones-eigenaren en -belangstellenden bij elkaar te brengen.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken