Spinal Tap is terug!

Spinal Tap is terug!

Nieuw album ‘Back From The Dead’

De versterkers gaan weer op 11, want ‘England’s loudest heavy metal band’ is terug! Op 15 juni brengt de band het nieuwe album ‘Back From The Dead’ uit, waarna een uitgebreide wereldtournee van welget.....meer »»

Verslag Mayones-dag

Familiegevoel in Xinix, Nieuwendijk

Zondag 19 april organiseerde distributeur Musifacts de eerste Benelux Mayones-dag, in poppodium Xinix te Nieuwendijk. Doel van deze dag was Mayones-eigenaren en -belangstellenden bij elkaar te brengen.....meer »»

Guitar Recording Event druk bezocht

Verslag GTRec zondag 22 maart 2009

Het eerste Guitar Recording Event, georganiseerd door SAE, Digidesign en Gitarist, was een groot succes. Al ver voor openingstijd stonden de bezoekers te koukleumen voor de deur om op tijd te zijn voo.....meer »»

Alle Beatles-opnamen geremasterd op cd

Hele discografie verschijnt 9 september opnieuw

Beatles-fans kunnen hun geld de komende maanden maar beter in hun zak houden. Op 9 september komt namelijk buiten de game ‘The Beatles: Rock Band’ ook nog de hele Beatles-discografie geremasterd uit. .....meer »»

Perfect Lives - Jazz fusion Album

Het nieuwe album van gitarist Eric van de Kerkhof is nu verkrijgbaar via www.ericvandekerkhof.nl......meer »»

Patrick Mameli's belangrijkste speeltechnieken

Video's bij interview Gitarist 218

Pestilence is terug! Eind jaren tachtig en begin jaren negentig maakte het Nederlandse deathmetalkwartet een aantal platen die nog steeds als klassiekers in het genre gezien worden. Na het sterk door .....meer »»

Pentatoniek

Audio bij workshop Gitarist 218

Op pagina 54 t/m 58 van Gitarist 218 van mei 2009 vind je de workshop ‘Pentatoniek: de definitieve handleiding’. Naast een grondige uitleg over pentatonische toonladders, krijg je hier twaalf inspirer.....meer »»

Folkgitaar

Audio bij folkfeature Gitarist 218

Op pagina 34 t/m 37 van Gitarist 218 van mei 2009 vind je het feature-artikel ‘Folkgitaar’. Aan de hand van het spel van vier beroemde folkgitaristen gaan we hier nader in op de voor folkgitaar kenmer.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken