Vierde Guitar Experience succesvol afgesloten

Vierde Guitar Experience succesvol afgesloten

Zeven nieuwe data Hilversums event bekend

Na drie edities in 2008, voltrok zich op 21 maart jl. de eerste Guitar Experience van 2009 in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid in Hilversum......meer »»

Progressive Nation komt naar Europa

Dream Theater en Opeth komen het hier overdoen

Na afgelopen jaar Noord-Amerika onveilig te hebben gemaakt, komt de Progressive Nation-tour, met Dream Theater en Opeth, in september, oktober en november naar Europa toe. Het Amerikaanse Bigelf en he.....meer »»

Devin Townsend is terug

Plan: dit jaar nog vier albums

Het is een tijdje stil rond hem geweest, omdat hij last van een burn-out had, maar het Canadese multitalent Devin Townsend is terug. De voormalig frontman van Strapping Young Lad en de Devin Townsend .....meer »»

KK op KxK in HMH

Signaturegitaren voor KK Downing en Eric Peterson

Het Amerikaanse KxK Guitars heeft een gelimiteerde oplage KK Downing signaturegitaren uitgebracht. De eerste exemplaren waren net op tijd af voor de Judas Priest-gitarist om ze mee op tour te nemen. O.....meer »»

20 blues-turnarounds

Audio bij workshop Gitarist 217

Op pagina 54 tot en met 58 van Gitarist maart 2009, editie 217, vind je de notenbalken, tabulatuur en tekst en uitleg van twintig inspirerende blues-turnarounds waarmee je je solo痴 en slagpartijen ku.....meer »»

Joe Bonamassa toont Gitarist tips 地 tricks

Video-interview en spelvoorbeelden

Eind januari maakte Joe Bonamassa een perstour door Europa om zijn nieuwe album, 'The Ballad of John Henry' te promoten. Gitarist ging, gewapend met een camera, naar het American Hotel in Amsterdam om.....meer »»

Mayones dag & clinic Bass Gallery

Met Poolse bassist Wojtek Pilichowski

Op zaterdag 18 april geeft de Poolse bassist Wojtek Pilichowski om 14.00 uur een clinic in de nieuwe baswinkel Bass Gallery in Beilen, plus een demonstratie in samenwerking met Mayones en Ashdown. .....meer »»

Chickenfoot naar Nederland

Band met Satriani op Bospop en in Waerdse Tempel

Joe Satriani zet binnenkort weer voet op Nederlandse bodem en wel met zijn nieuwe band Chickenfoot. Buiten Satriani bestaat deze band uit de voormalige Van Halen-leden Sammy Hagar (zang) en Michael An.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken