Release van de Week: Dear Mother - Bulletproof

Release van de Week: Dear Mother - Bulletproof

Vandaag verschenen - 16 juli 2021

Merel Bechtold is bij het publiek vooral bekend als de gitariste die wereldwijd op de podia stond met onder meer Delain, Mayan en The Gentle Storm. Op het indrukwekkende debuutalbum 'Bulletproof' van .....meer »»

Boss komt met nieuwe synth-gitaar

EURUS GS-1 Electronic Guitar

Boss heeft een lange geschiedenis met gitaarsynths, of het nu is in de vorm van externe effecten, of ingebouwd in een gitaar. Met de nieuwe EURUS GS-1 Electronic Guitar brengt het Japanse merk dit con.....meer »»

PRS brengt Hendrix-versterker uit

PRS HX 50 & HX 100

PRS brengt de HX versterkerserie uit, gebaseerd op de gemodificeerde Marshall die Jimi Hendrix gebruikte op Woodstock......meer »»

North Sea Jazz Downtown live & streaming

Vrijdag 9 juli tot en met zondag 11 juli - live streams en best of the past video's blijven 72 uur staan

Het North Sea Jazz festival mag dan voor de tweede keer niet doorgaan, de euforie bij de muzikanten die op de eerste dag van North Sea Downtown optreden is groot. Kurt Rosenwinkel na ovationeel applau.....meer »»

Release van de Week: Anne Soldaat - Facts & Fears

ASo met een kick

Het nieuws dat Anne Soldaat een nieuw album uitbrengt, moet de goede verstaander al in de handen doen wrijven en de oren doen spitsen. Het feit dat dat dat album geproduceerd is door Pablo van de Poel.....meer »»

Nieuwe video’s in de videosectie van Gitarist.nl

Steve Vai, Paul Davids, Strat- en Tele Challenges, de nieuwe Ibanez headless en meer

n de videosectie van Gitarist.nl vind je een prachtige hoeveelheid door de Gitarist-redactie geselecteerde video’s. Scroll er lekker doorheen en je vind veel moois......meer »»

Post op Instagram vóór maandag 12 juli, 19.00u een video en win!

#reasons2playchallenge van Thomann

Thomann heeft een leuke actie lopen waarbij je vouchers kan winnen van 500, 250 en 150 euro om te besteden bij Thomann. .....meer »»

LTD presenteert de Arctic Metal Serie

En de ESP LTD Deluxe Series nu met stainless steel frets

Begin dit jaar voegde ESP Guitars een witte tegenhanger toe aan hun succesvolle Black Metal Series. De LTD Arctic Metal Series. Bovendien presenteert het Amerikaanse merk de ESP LTD Deluxe 1000 serie .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken