Laney lanceert baspedalen

Laney lanceert baspedalen

Drie effecten van klassiek Brits merk

Onder de naam Black Country Customs komt het Britse Laney met drie effectpedalen voor bas. En dat naast een hele nieuwe versterkerserie, waarover we een apart nieuwsbericht hebben gemaakt. .....meer »»

Nieuwe basversterkers van Laney

Plus een mooi voorversterkerpedaal

Na jaren van relatieve rust komt het Britse Laney met zoveel producten voor bas, dat we het over twee nieuwsberichten verdelen. We introduceren eerst de tops, kasten, combo en het voorversterkerpedaal.....meer »»

Juli-editie Gitarist nu in de winkel - overal in Nederland en België!

Pf bestel deze editie in onze webshop Muziekmagazines.nl

We hebben - al zeggen we het zelf - weer een mooie editie Gitarist gemaakt! Nog geen abonnee, check dan de aanbiedingen op Muziekmagazines.nl - natuurlijk vinden we het tof als je abonnee wordt! Maar .....meer »»

Boss Cube Street II Stereoversterker op batterijvoeding

Zo word je overal gehoord

Deze buitenversterker met batterijvoeding is een nieuwe geëvolueerde versie van de Roland CUBE Street. Nu onder de merknaam BOSS biedt hij een rijk stereogeluid voor straat- en andere mobiele optrede.....meer »»

Release van de week: Emily Wolfe - Outlier

Vandaag verschenen - 25 juni 2021

Met haar tweede album ‘Outlier’ slaat Emily Wolfe een andere muzikale richting in, weg van de bluesrock. “Ik wil goedgemaakte rocksongs creëren met een gepolijste popproductie, maar wel trouw a.....meer »»

Julian Lage en zijn Collings 470 JL signaturegitaar.

Video's en meer bij het interview in Gitarist

Julian Lage brengt met ‘Squint’ zijn eerste album uit op het prestigieuze Blue Note-label. Hij nam het met zijn trio op in het jaar van covid en rassenrellen.In Gitarist 364, juli 2021, spreken we.....meer »»

Amenra: de ruimte tussen de noten

Gitarist Lennart Bossu over 'De Doorn'

Het Kortrijkse Amenra is al jaren een geliefde naam in het internationale postmetal en post-hardcorecircuit met hun trage, meeslepende sound, waarin de band vaak alles uit een beperkt aantal noten haa.....meer »»

Video bij de Vigier test in Gitarist 364

Hernieuwde kennismaking met Excalibur-instapmodel Indus

De test van de Vigier Excalibur Indus uit Gitarist 364, juli 2021 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken