Orange komt met handgebouwde gitaar

Orange komt met handgebouwde gitaar

Ik zeg Oe!

Orange introduceert de Custom Shop OE-1 gitaar. Ontworpen door de technische man achter Orange, Adrian Emsley, en met de hand gebouwd door Jason Burns van Blast Cult in Londen, is het een singlecut me.....meer »»

Sennheiser Evolution Wireless Digital

Maakt draadloos makkelijk

Sennheiser komt met een zeer handig en gebruiksvriendelijk product voor zangers, gitaristen, bassisten, maar ook voor sprekers in scholen, op beurzen en eigenlijk overal waar draadloos handig is. Met .....meer »»

inJazz presenteert streams van 8 Nederlandse jazzacts

23 en 24 juni vanuit LantarenVenster, Bimhuis, TivoliVredenburg en Paradox

Na de livestreams van vorig jaar juni, zal inJazz dit jaar een serie vooraf opgenomen concerten streamen, 16 in totaal, vanaf de eigen website en alle relevante socials. Dat gebeurt in de avonduren va.....meer »»

DRUMnBASE XL-Persians

Een tapijtje voor de hele band

Van singer-songwriters tot retro-bands: we zien vaak mooie oude tapijtjes op het podium. Het Belgische DRUMnBASE maakt speciale tapijten voor muzikanten met een antislip-onderzijde en een toplaag die .....meer »»

Leif rockt met soul

Rock 'n Soul-endorsement voor Leif de Leeuw

Rock 'n Soul is een Nederlands gitaarbandenmerk met zowaar een vegan-keurmerk. Alle banden zijn biologisch en verantwoord. Sinds kort werkt het Haagse bedrijf samen met bluesgitarist Leif de Leeuw......meer »»

Release van de Week: Julian Lage - Squint

Vandaag verschenen: 11 juni 2021

Julian Lage debuteert met zijn achtste studioalbum op het prestigieuze Blue Note label. Hij nam het album met zijn trio op in Nashville in de zomer van corona en rassenrellen......meer »»

TC Electronic MojoMojo Paul Gilbert Edition

High-gain versie van de MojoMojo overdrive

Na jarenlang een MojoMojo gebruikt te hebben, komt Paul Gilbert nu met een signaturemodel van het TC Electronic pedaal - op dezelfde dag dat zijn nieuwe album 'Werewolves Of Portland' uitkwam. .....meer »»

D'Addario Eco-straps

Hippe en duurzame banden

De muziekindustrie zet steeds meer in op duurzaamheid, D'Addario besloot daarin mee te gaan......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken