Nieuwe snaren voor akoestische gitaar van DAddario - de XS-serie

Nieuwe snaren voor akoestische gitaar van DAddario - de XS-serie

Extreem dunne coating

Met de XS snaren voor akoestische gitaar presenteert D'Addario een "ware technologische doorbraak op het gebied van gecoate snaren." De XS snaren zijn nu verkrijgbaar! .....meer »»

Murphy Lab Collection van de Gibson Custom Shop

De volgende stap in kunstmatig verouderde gitaren

Vintage gitaren hebben op veel gitaristen een grote aantrekkingskracht. Maar vaak zijn ze, als ze nog in goede staat zijn, behoorlijk prijzig. De oplossing vinden veel gitaristen in kunstmatig veroude.....meer »»

Music Man St. Vincent met goldfoils

St. Vincent vertelt over haar nieuwe gitaar

Er is een nieuwe versie van de Ernie Ball Music Man St. Vincent Signature. Het is voorzien van goldfoil-elementen en we spraken de naamgeefster over de gitaar......meer »»

Mustang Micro van Fender

Ultieme versterkerplug?

Na de vernieuwde Mustang GT versterkers, komt Fender nu met de Mustang Micro. Een plug-‘n-play versterker van dit formaat kennen we inmiddels wel, maar Fender gaat met de Micro een stapje verder. .....meer »»

Elvis Presley's '68 Comeback Special Hagstrom geveild voor half miljoen dollar

The King gebruikte de Viking II voor meerdere nummers tijdens de tv-special uit 1968

De Hagstrom Viking II elektrische semi die Elvis Presley gebruikte tijdens zijn '68 Comeback Special TV-optreden is tijdens een veiling in de VS verkocht voor 500.000 dollar......meer »»

Release van de Week: Queen's Pleasure

Panic From Dublin

Queen’s Pleasure was een van de smaakmakers van Popronde 2019 en speelden daaropvolgend op Noorderslag 2020. Ze scoorden een boekingsovereenkomst met MOJO en hun nieuwe EP Panic From Dublin komt - o.....meer »»

Eventide Audio Micropitch Delay

Het Micropitch Delay algoritme in een effectpedaal

Met de Mircopitch Delay, maakt Eventide Audio het Micropitch Delay algoritme beschikbaar in een compact pedaal. Tot nu toe was het algoritme al te vinden in de H910 en H949 effectprocessors en de H300.....meer »»

Release van de week: Smith/Kotzen - Smith/Kotzen

Vandaag verschenen - 26 maart 2021

Als buren in Los Angeles jammen Iron Maiden-gitarist Adrian Smith en fusionvirtuoos Richie Kotzen al jaren samen, maar nu hebben ze samen een album gemaakt, waarop ze zowel zang en hun liefde voor de .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken