Eerste Dave Mustaine Signatures van Gibson

Eerste Dave Mustaine Signatures van Gibson

Ik voel me eindelijk thuis

We werden lang aan het lijntje gehouden, maar nu komen Gibson en Dave Mustaine van Megadeth eindelijk met een reeks signature-modellen. Net als bij Slash en Gene Simmons wordt ook hier weer het woord .....meer »»

EUT speelt Party Time live - gratis livestream

Livestream van nieuwe album vanuit TivoliVredenburg

Op donderdag 4 maart om 20:30 uur speelt EUT live vanuit TivoliVredenburg in Utrecht. De band speelt het nieuwe album 'Party Time' in z'n geheel met daarbij ook nummers van hun debuut 'Fool for the Vi.....meer »»

Gitaarhandelaar Soren Venema overleden

Zijn vintagewinkel Palm Guitars was over de hele wereld bekend

Afgelopen weekend overleed geheel onverwacht Søren Venema. Zijn winkel Palm Guitars was alom bekend en zowel Nederlandse als internationale muzieksterren waren er kind aan huis. Søren Venema zou aan.....meer »»

John Petrucci's 8-snarige Signature op volgende Dream Theater

Mijn 8-snarige Ernie Ball Majesty is geweldig inspirerend

Dream Theater is hard bezig met een nieuw album. Na de onthulling van hun plannen vorig jaar, heeft John Petrucci bevestigd dat hij van de gelegenheid gebruik maakt om bij de opnamen zijn gloednieuwe .....meer »»

Nu live: zoom-event De legacy van Jimi Hendrix

Nog meedoen, vragen stellen, meeluisteren: vraag de zoom-link op!

Zojuist is het zoom-event De legacy van Jimi Hendrix begonnen. Stel je vragen. luister mee naar Vedran Mircetic (De Staat), Kees Lewiszong (Navarone), Pablo van de Poel (DeWolff), Jerome Hol (Hans Dul.....meer »»

Cory Wong in zijn eigen muziekshow op Youtube

Cory and the Wongnotes in 8 episodes

Cory Wong zit bepaald niet stil. Na de acht albums in 2020, is hij aan de slag gegaan met een heuse eigen comedyshow, met in de studio zijn complete bigband, gelardeerd met tal van sketches die vooral.....meer »»

Release van de week - Epica - Omega

Vandaag verschenen - 26 februari 2021

Met hun drukke wereldwijde tourschema’s en tot in de puntjes verzorgde albums is de symfonische metalband Epica uitgegroeid tot een van de hardst werkende bands van de Benelux. Voor hun achtste stud.....meer »»

Productnieuws 2021: EVH

Nieuwe 5150 & Wolfgang modellen

Met het overlijden van Eddie Van Halen missen we niet alleen een iconische gitarist, maar ook iemand die veel heeft betekend voor gitaargear. En dus brengt EVH, het merk dat zijn ontwerpen voor iedere.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken