Release van de week: Lee Ritenour - Dreamcatcher

Release van de week: Lee Ritenour - Dreamcatcher

Vandaag verschenen - 4 december 2020

Jazzveteraan Lee Ritenour speelt al zestig jaar gitaar. Maar een album dat volledig in het teken van zijn gitaarspel staat was er nog niet. Tot nu, want 'Dreamcatcher' is het eerste sologitaaralbum va.....meer »»

Fender Tash Sultana Stratocaster

Signature voor Australische topgitariste

Tash Sultana is zo groot dat ze in Nederland de Ziggo Dome uitverkoopt. De Australische - die vaak met een loopstation speelt - krijgt van Fender haar eigen signature-model, dat per direct verkrijgbaa.....meer »»

Keeley Hydra Tremolo en Reverb

Veelzijdig stereopedaal

Toen de Eccos Delay/Looper verscheen was al duidelijk dat het een bijzonder handzaam concept was met veel mogelijkheden. Niet vreemd dat dezelfde lay-out is gebruikt voor de nieuwe Hydra Stereo Reverb.....meer »»

Release van de week: Billie Joe Armstrong - No Fun Mondays

Vandaag verschenen - 27 november 2020

Ook Billie Joe Armstrong heeft last van de pandemie. Om de verveling te verdrijven plaatste hij elke week een cover op het YouTube-kanaal van zijn band Green Day. Die serie doopte hij No Fun Mondays. .....meer »»

Vegan-keurmerk voor Rock n Soul

Korting op milieuvriendelijke (bas)gitaarbanden

Wie had ooit gedacht dat muzikantenmagazines over vegan-keurmerken zouden schrijven? Wij eigenlijk ook niet nee, maar we doen het toch. Je las op deze website al eerder over de zeer milieuvriendelijke.....meer »»

Nextone Special van Boss geeft je boetieksounds op het podium

Instelbare eindversterker en custom speaker

BOSS kondigt de Nextone Special aan: het jongste model in de Nextone gitaarversterkerlijn. Dit 1x12 combo gebruikt de Boss Tube Logic-techniek voor een speelervaring die, althans volgens Boss, kan tip.....meer »»

Epiphone Crestwood, Wilshire en Coronet

De terugkeer van drie klassiekers

De meeste muzikanten kennen Epiphone als het goedkope broertje van Gibson, maar ooit was het een toonaangevende archtopbouwer. Ook na de overname door Gibson in 1957 werden er eigen modellen gemaakt, .....meer »»

Paoletti Guitars naar Benelux

Gitaren van oude wijnvaten

Het Italiaanse boetiekmerk Paoletti Guitars is in de Benelux verkrijgbaar via de distributie van World Music Sales. Paoletti maakt gitaren van hout afkomstig van kastanje wijnvaten. Daarnaast is ook .....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken