Jimi Hendrix signatures van... Gibson!

Jimi Hendrix signatures van... Gibson!

Flying V en SG

Dit keer doet Gibson het goed met de Jimi Hendrix Signatures: geen Stratkopie, maar replica's van authentieke Gibsonmodellen zoals die zijn bespeeld door Jimi Hendrix......meer »»

MESA/Boogie Badlander 50 en 100

Twee nieuwe amps uit Californie

MESA/Boogie komt met twee nieuwe tops en een combo, die helemaal 2020 zijn met op IR-gebaseerde speakerkastsimulatie, maar ook gewoon met buizenpower. De nieuwe serie heeft de naam Badlander gekregen .....meer »»

Nog een akoestische amp van Blackstar

De Acoustic:Core 30

Na de Sonnet akoestische versterker, komt Blackstar nu met de Acoustic:Core 30, gericht op singer-songwriters met veel mogelijkheden voor de moderne gitarist. .....meer »»

Release van de Week: The Nels Cline Singers - Share The Wealth

Vandaag verschenen - 13 november 2020

Elke week kiest onze redactie een Release van de Week en vandaag valt die keuze op The Nels Cline Singers met het album Share The Wealth. Gisteren spraken we de gitaarvirtuoos, binnenkort lees je dit .....meer »»

Test van de Ears4U Stage in-ear monitors

Custom made in vier smaken

Het Nederlandse Ears4U introduceerde onlangs de Stage-serie: vier verschillende custom made in-ears met een uitgesproken sound en een bijna eindeloos aanbod aan finishes. .....meer »»

Jamtrack: gypsyjazz

Audio bij de workshop in Gitarist 357

In Gitarist 356, november 2020 vind je de noten, tabs en akkoordenschema bij deze workshop. Oefen de soepele, technische stijl van Django Reinhardt met onze gypsyjazz jamtrack. .....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 357

In Gitarist 357, december 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsn.....meer »»

Cory Wong en het Metropole Orkest

Slaggitaar is leidend

Funklegende James Brown noemde zichzelf ‘the hardest working man in show business’. In 2020 gaat die titel naar Cory Wong, de moderne funkmeester die tot nu toe al acht (!) albums uitbracht dit ja.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken