Video bij het Trinity By Relish Input-bericht in Gitarist 354

Video bij het Trinity By Relish Input-bericht in Gitarist 354

Ook bij deze betaalbare Relish heeft inklikbare pickups

In onze nieuwsrubriek Input in Gitarist 354, september 2020 berichten we over de Trinity By Relish gitaar. Bekijk hier een video van deze bijzondere gitaar waarmee je makkelijk van elementen kunt wiss.....meer »»

Video bij de Gretsch test in Gitarist 354

G5410T Electromatic ‘Rat Rod’ combineert ouderwetse klasse met moderne eigenschappen

De test van de Gretsch G5410T Electromatic ‘Rat Rod’ uit Gitarist 354, september 2020 hebben we op video vastgelegd en kun je in dit artikel bekijken......meer »»

Jamtrack: jarentachtig rock

Audio bij de workshop in Gitarist 354

In Gitarist 354, september 2020 vind je de noten, tabs en akkoordenschema bij deze workshop. Ontdek de melodische stijl van gitaristen als Phil Collen, Richie Sambora en Neal Schon met onze softrock-m.....meer »»

Eerste gitaarpedalen van Warm Audio

Warm Audio Foxy Tone Box en Jet Phaser

Warm Audio maakt betaalbare versies van beroemde studioprocessors, DI's en microfoons. Hun nieuwste producten zijn echter twee effectpedalen, maar natuurlijk wel echt 'vintage'.....meer »»

IM Pete Way

UFO-bassist overleden

Pete Way is overleden. De met een Gibson Thunderbird zwaaiende bassist overleed op 69-jarige leeftijd door verwondingen die hij eerder opliep tijdens een ongeluk. Pete was bekend als studiomuzikant, a.....meer »»

IM Chris Eccleshall

Britse bouwer voor Hook, Clapton en Bowie overleden

Chris Eccleshall was een gitaarbouwer uit Engeland. Hij bouwde instrumenten voor David Bowie, Pete Townshend, Paul Weller en New Order/Joy Division-bassist Peter Hook. Hij werkte aan de gitaren van Ro.....meer »»

Zanger en gitarist Trini Lopez overleden aan corona

Lopez was bekend van If I Had A Hammer en had ook Gibson signaturemodellen

Zanger, gitarist en acteur Trini López is op 11 augustus op 83-jarige leeftijd overleden aan complicaties van COVID-19. Behalve dat hij wereldroem verwierf met hits als I Had a Hammer en Lemon Tree, .....meer »»

NAMM Show in januari is gecancelled

Believe in Music komt ervoor in de plaats

In juni meldde de NAMM, organisator van de NAMM show in Anaheim, Los Angeles, dat ze alles op alles zouden zetten de muziekbeurs doorgang te laten vinden. Gisteren berichtte directeur Joe Lamond dat h.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken