Naar de film met Ronnie Wood

Naar de film met Ronnie Wood

We mogen weer - en dan ook nog met de Stones

Onlangs kondigden we de première van Somebody Up There Likes Me op het In-Edit muziekdocumentairefestival aan. Door de coronacrisis kon het festival helaas niet doorgaan, maar op 2 juli is de documen.....meer »»

Release van de Week: Paul Weller - On Sunset

Vandaag verschenen - 3 juli 2020

Paul Weller is toe aan zijn vijftiende studioalbum en dan tellen we alle compilaties, greatest hits, live-albums en alles van The Jam en The Style Council natuurlijk niet mee. Has My Fire Really Gone .....meer »»

Bassist, docent en Gitarist-auteur Henk de Ligt overleden

Hij schreef meer dan honderd basworkshops voor Gitarist

Bassist Henk de Ligt was docent aan het Artez Conservatorium in Zwolle. Als auteur van Gitarist heeft hij basgear getest en schreef hij meer dan honderd basworkshops voor de rubriek Basnoten......meer »»

G&L Tribute Fall Out Bass

Goedkopere short scale van Leo Fender's derde merk

Vorig jaar introduceerde G&L de Fallout Bass. Bijzonder, want deze bas is gebaseerd op een eerder verschenen gitaarontwerp van Leo Fender. Opeens was was er, bijna dertig jaar na zijn overlijden, weer.....meer »»

Rock 'n Soul

Milieuvriendelijke banden uit Den Haag

De wereld van muziekinstrumenten denkt om het milieu en er komen steeds meer milieuvriendelijke versies van producten. Zoals van Rock 'n Soul uit Den Haag, bijvoorbeeld, dat geheel op maat zeer duurza.....meer »»

Popronde verplaatst editie 2020 naar begin 2021

Twee Poprondes in 2021  

Popronde 2020 wordt uitgesteld! Het grootste reizende festival van Nederland verplaatst de traditionele najaarstour naar begin 2021 vanwege de coronamaatregelen. Oorspronkelijk zou de Popronde vanaf.....meer »»

Orange Amps lanceert compacte FS1 Mini voetschakelaar

Creëer meer ruimte op je pedalboard met dit kleine schakelpedaal

Nu effectpedalen alweer een tijdje kleiner worden en veel fabrikanten met een miniversie van hun pedalen komen, ligt het voor de hand ook de nederige voetschakelaar te verkleinen. Orange Amplification.....meer »»

Taylor's American Dream

Meest betaalbare massieve USA Taylor serie

Met de nieuwe American Dream Serie brengt Taylor professionele gitaren uit, gemaakt in Amerika, voor een scherpe prijs. En dat is welkom in deze economisch zware tijden......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken