Orange Amps lanceert compacte FS1 Mini voetschakelaar

Orange Amps lanceert compacte FS1 Mini voetschakelaar

Creëer meer ruimte op je pedalboard met dit kleine schakelpedaal

Nu effectpedalen alweer een tijdje kleiner worden en veel fabrikanten met een miniversie van hun pedalen komen, ligt het voor de hand ook de nederige voetschakelaar te verkleinen. Orange Amplification.....meer »»

Taylor's American Dream

Meest betaalbare massieve USA Taylor serie

Met de nieuwe American Dream Serie brengt Taylor professionele gitaren uit, gemaakt in Amerika, voor een scherpe prijs. En dat is welkom in deze economisch zware tijden......meer »»

WIN! Een Koch Superlead

T.w.v. 299 euro

Wil jij een te gek buizenpedaal winnen, waarmee je niet alleen de kwaliteit van je opnames verbetert, maar hopelijk ook snel weer dat van je optredens? Lees verder!.....meer »»

TC Electronic krijgt het weer voor elkaar met de Ditto +

Klein pedaal, grote stap vooruit

Al jaren lang weet TC Electronic keer op keer te verrassen met innovatieve functies op hun populaire pedalen. De Ditto + past perfect in die traditie......meer »»

Release van de week: Khruangbin - Mordechai

Vandaag verschenen - 26 juni 2020

Zomerplaatje! Thaifunk, surfgitaar en hiphopgeïnfecteerde grooves. Khruangbin uit Texas staat al jaren voor aanstekelijke instrumentale muziek, maar doet er nu op Mordechai een dosis vocals bij! .....meer »»

Microfoonkeuzes voor elektrische gitaar in videoserie StageCoach Sessions door Jay-P

Jan-Peter Beijersbergen a.k.a. Jay-P laat in zes video's zijn microfoonkeuzes zien en horen

Ook al zijn gitaar, effecten en versterker helemaal voor elkaar, en speelt de gitarist de sterren van de hemel, dan nog kan het als een natte krant klinken in de studio. Want niets is zo bepalend voor.....meer »»

Riff van de maand: Thin Lizzy - Whiskey In The Jar

Audio bij de workshop in Gitarist 352

In Gitarist 352, juli 2020, vind je de noten en tabs bij deze workshop. Dit was al een bekend Iers volkslied toen Thin Lizzy er een cover van uitbracht en geen enkele andere versie rockt zo hard als d.....meer »»

Niks dan licks

Audio bij de workshop in Gitarist 352

In Gitarist 352, juli 2020 vind je de noten en tabs bij deze workshop. In deze serie geven we elke maand een gevarieerde verzameling licks in de stijl van bekende gitaristen op drie moeilijkheidsnivea.....meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken