Record opbrengst voor Kurt Cobain's MTV Unplugged gitaar

Record opbrengst voor Kurt Cobain's MTV Unplugged gitaar

1959 Martin D-18E verslaat Black Strat van David Gilmour

Toen David Gilmour's Black Strat vorig jaar voor 3,8 miljoen dollar van eigenaar wisselde, was het de duurst verkochte gitaar ooit. Maar dat wereldrecord hield minder lang stand dan gedacht…De gemod.....meer »»

Akoestische Mooer amp

Tweekanaals akoestische versterker met veel extra's

Na de SD30 en SD75 (vorige maand getest in Gitarist) komt de Chinese gigant nu met de SD50A, een combo voor de akoestisch gitarist/zanger. .....meer »»

D'Angelico neemt Supro en Pigtronix over

Drie New Yorkse merken samen sterk

Gitaarmerk D'Angelico heeft bekend gemaakt dat het de aan elkaar verbonden versterker- en effectpedalenmerken Supro USA en Pigtronix heeft overgenomen......meer »»

Lemmy Kilmister Biopic

Film over het leven van Motorhead bassist in de maak.

Bassisten op het witte doek kunnen nog eens een gat in de markt zijn! Nadat eerder Phil Lynott werd aangekondigd is het nu aan Lemmy Kilmister......meer »»

Dany Lademacher 70

Muziekmakend Nederland eert de Belgische riffmeister

Vandaag is Dany Lademacher 70 jaar jong geworden. Gefeliciteerd! Om deze mijlpaal niet stilletjes voorbij te laten gaan, nam de Wild Romance de hit Saturday Night opnieuw op, met een keur aan gasten. .....meer »»

Vier legendarische Fuzzpedalen van JHS

JHS Pedals brengt een serie van vier fuzzpedalen uit, gebaseerd op klassieke fuzzcircuits. Onder de noemer Legends of Fuzz vinden we de Supreme, Smiley, Crimson en Bender......meer »»

Phil Lynott: Songs For While I'm Away

Documentaire over Phil Lynott in de maak.

Goed nieuws voor Thin Lizzy fans die geen geld hebben voor een signature Precision maar hun held wel op het grote doek willen zien, het komt eraan!.....meer »»

Release van de Week: Flying Horseman - Mothership

Vandaag verschenen - 12 juni 2020

Typerende sounds, springerige riffs en vette baslijnen, dat is wat we horen op de nieuwe release van Flying Horseman, de band van de illustere gitarist Bert Dockx......meer »»

zoeken
abonneer op onze nieuwsbrief
zoeken