Win voorprogramma Andy McKee

Gitaarvirtuoos in mei naar Nederland

Muzieknieuws 24-03-2010 16:02

Speel jij straks in het voorprogramma van Andy McKee? Na het succes van de concerten in mei 2008 komt de Amerikaanse steelstringgitarist in mei 2010 namelijk opnieuw voor drie optredens naar Nederland. En het voorprogramma staat nog niet vast.

Sinds zijn platenlabel Candyrat de eerste filmpjes op internet plaatste, heeft Andy McKee al bijna 60 miljoen hits op YouTube behaald. McKee bezette zelfs een tijdje de plaatsen 1, 2 en 3 op de YouTube-lijst van 'All Time' best bekeken video's. Nog dagelijks wordt hij door liefhebbers over de hele wereld ontdekt en overal waar hij speelt trekt hij volle zalen.

Andy McKee onderscheidt zich door zijn vriendelijke podiumpresentatie, gedegen composities (gebaseerd op alternatieve gitaarstemmingen) en zijn prachtige melodische lijnen. In de komende editie van Gitarist (nr. 229, april 2010) vind je een recensie van zijn nieuwe album 'Joyland'.



De concertdata
Mei: 6, Theater Concordia, Den Haag; 7, Compagnietheater, Amsterdam; 8, Theater Maldensteijn, Malden

De wedstrijd
Het voorprogramma van Andy McKee op 6, 7 en 8 mei ligt nog niet vast. Iedere steelstringgitarist (m/v) maakt namelijk kans om in het voorprogramma van McKee op te treden! Wat moet je hiervoor doen? Maak een clipje van maximaal twee minuten en zet deze uiterlijk 28 maart op YouTube. Een deskundige jury bekijkt alle inzendingen.

Meer info en verdere instructies vind je op: steelstring.nl
zoeken
zoeken