aanmelden
Win een Dr. No TVL Raven of Octavia!
Er kunnen 2 personen winnen
In het interview met Troy Van Leeuwen in Gitarist 319, oktober 2017 kun je lezen dat hij op het nieuwe album van Queens Of The Stone Age, ‘Villains’, twee in samenwerking met Dr. No ontwikkelde signaturepedalen heeft gebruikt, de Raven en de Octavia. Jij kunt één van deze pedalen winnen!
Wil je winnen?
Klik op de 'Ja-knop' en geef antwoord op de vraag hiernaast.
JA!

De TVL Octavia fuzz heeft naast een volumeregelaar een driestanden-gainschakelaar, de ‘Blamesshifter’. Beide regelaars hebben een doodshoofd als knop en als het effect aanstaat licht onder een glazen koepeltje een bloedrood hart op. Macaber…

De Raven ziet er ook uit als een rekwisiet uit een horrorfilm, met de schedel van een vogel als driestandenschakelaar waarmee je het bereik van een filtereffect instelt. Met een draaiknop bepaal je de Q-factor. De tweede functie van dit pedaal is een instelbare boost.

Wil jij één van deze Dr. No pedalen winnen?

Geef dan antwoord op de volgende vraag:

Wat zijn, behalve ‘Villains’ van QOTSA,  twee recente albums van andere projecten van Troy van Leeuwen waarop hij zijn nieuwe Dr. No signaturepedalen gebruikt?

Je kunt meedoen tot 6 november 2017.

Uit de inzendingen met het juiste antwoord worden twee winnaars getrokken. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd. De winnaars worden telefonisch of per e-mail op de hoogte gebracht. De uitslag wordt bekendgemaakt in het decembernummer van Gitarist.

 

 

 

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com