aanmelden
Taylor Days Europe
Merknieuws 01-04-2020 09:56
De lenteactie van Taylor Guitars is dit keer wel heel leuk: bij aankoop van een Taylor gitaar krijg je een Baby Taylor cadeau! .....meer »»
Ondersteuning in tijden van corona
Muzieknieuws 31-03-2020 17:58
Veel muzikanten en muziekdocenten werken als zzp’er. Nu weten we allemaal dat het in deze beroepen niet bepaald makkelijk is om een financiële buffer op te bouwen waarmee je een crisis als dez .....meer »»
Samenspelen in tijden van Corona
Muzieknieuws 31-03-2020 14:31
Het is een moeilijke tijd voor muzikanten, maar elke dag komen we nieuwe initiatieven tegen die een creatieve draai geven aan de harde werkelijkheid van thuisisolatie. Soms zijn ze puur praktisch en i .....meer »»
In tijden van corona valt er nog genoeg muziek te maken!
Muzieknieuws 31-03-2020 12:33
Het coronavirus heeft toegeslagen en heel veel mensen zitten thuis. Dat geldt ook voor muzikanten, die nu niet meer kunnen samenkomen om op te treden, te repeteren of op te nemen. Velen storten zich o .....meer »»
Prachtige muziek vanuit de Effenaar
Muzieknieuws 31-03-2020 12:02
Het is een moeilijke tijd voor muzikanten, maar elke dag komen we nieuwe initiatieven tegen uit de muziekwereld. Soms zijn ze puur praktisch en in veel gevallen ondersteun je muzikanten en technici. W .....meer »»
Complete aflevering van Gitarist-workshop Niks dan licks - met tabs en audio! Licks in de stijl van o.a. Johnny Marr, John Frusciante, Eddie Van Halen en Nuno Bettencourt
Muzieknieuws 30-03-2020 10:35
Nu velen van ons door de coronacrisis noodgedwongen thuiszitten, hebben we onverwacht een hoop extra tijd om te vullen. Waarom niet je gitaarskills verbeterd? Om je daar bij te helpen zet Gitarist van .....meer »»
Bestel bij ons - we versturen zonder verzendkosten - of lees Gitarist digitaal
Muzieknieuws 29-03-2020 09:50
Hebben PostNL en bpost ondanks alles hun werk goed gedaan, abonnees? Laat ons maar weten! Een mooie nieuwe editie Gitarist zou nu in de bus moeten liggen! Geen abonnee en winkel dicht? Bestel bij ons, .....meer »»
Complete aflevering van Gitarist-workshop Niks dan licks - met tabs en audio! Licks in de stijl van o.a. Paul Simon, Robert Cray, Lenny Kravitz en Wes Montgomery
Muzieknieuws 27-03-2020 17:03
Nu velen van ons door de coronacrisis noodgedwongen thuiszitten, hebben we onverwacht een hoop extra tijd om te vullen. Waarom niet je gitaarskills verbeterd? Om je daar bij te helpen zet Gitarist van .....meer »»