aanmelden
Lees Gitarist op je mobiel, tablet, of laptop
Gitarist vind je in onze eigen app en via Magzine, LeesLounge of Readly
Muzieknieuws 16-05-2019 10:05
Gitarist kun je in de App Store en Google Play als digitale editie vinden via de apps Readly, LeesLounge en MagZine. Voor slechts 3,49 per editie of tegen aantrekkelijke 'all you can read' abonnementsprijzen. Je kan Gitarist ook via onze eigen app in de App Store lezen, voor iOs. Voor 4,49! Inclusief video's bij de tests en interviews en audio bij de workshops.

Gitarist via onze eigen app
Je kan meteen vanuit hier naar de juiste App Store pagina surfen. 
Klik hier
.  


Gitarist via Readly, LeesLounge en MagZine

Gitarist is digitaal beschikbaar voor iOS en Android via de all you can read abonnementen van Readly, LeesLounge en Magzine. Via Readly ook via te lezen je webbrowser. 

Bij LeesLounge en Magzine kan je Gitarist ook los downloaden: € 3,49 en kopen tegen gunstige abonnementsprijzen. 

Voor Readlyklik hier
Voor LeesLoungeklik hier
Voor MagZineklik hier

 

Readly Het is de Spotify voor magazines: Readly. Sinds november 2018 is Readly in Nederland en België actief: honderden titels uit binnen- en buitenland kan je lezen tegen 9,99 per maand. Launch offer: eerste 3 maanden 0,99 ct per maand, altijd opzegbaar: check hier: https://nl.readly.com/launch
J
e kan de Readly app downloaden in de App Store of Google Play. Als je je abonneert kan je de magazines ook op je laptop of desktop lezen. 


LeesLounge 


Ook LeesLounge is all you can read voor € 9,95, maar je kan bij Readly ook losse edities kopen voor € 3,49. Of een abonnement afsluiten. 
Klik hier voor informatie: https://www.leeslounge.nl/

 

MagZine 
De nieuwste editie op MagZine vind je hier: 
https://www.magzine.nu/magazine/Gitarist 

Je kan meteen vanuit hier naar de juiste App Store pagina surfen.
Klik hier
.  

Gitarist via Magzine.nu, geschikt voor alle devices, maar zonder extra's, kun je downloaden via tijdschrift-app Magzine.nu. Klik hier

Deze editie van Gitarist staat klaar voor download in de App Store. Voor €  4,49! Inclusief video's bij de tests en interviews en audio bij de workshops.

GITARIST ALS DOWNLOAD IN DE APP STORE
Voor iPad en iPhone 
Klik hier

Gitarist is verkrijgbaar als Digitale Editie in Apple's App Store.

Bij de meeste artikelen, interviews en workshops leveren we extra video, audio, slideshows of weblinks. In de Digitale Editie kun je die meteen aanklikken.

Download Gitarist uit de App Store
Ga op je iPad, iPhone of iPodTouch naar de App Store en zoek naar 'Gitarist'. Je kan ook naar de de categorie ‘Kiosk’ in ‘Films en muziek’ zoeken naar ‘Gitarist - hét blad voor gitaristen en bassisten’. 

Je kan ook meteen vanuit hier naar de juiste App Store pagina surfen. Klik hier.  

Download vervolgens de gratis app en koop een losse editie of neem meteen een abonnement. Als je een abonnement neemt (half jaar of heel jaar), dan krijg je de eerste editie gratis.

Je kan ook een gratis proefeditie nemen. Let wel op: je neemt dan 'officieel' een abonnement, maar als je de aangegeven procedure volgt wordt het geld niet afgeschreven. Let wel erop dat je dan op tijd opzegt als je je proefabonnement niet wilt continueren.
 

Halfjaarabonnement slechts € 19,99!
Neem nú een abonnement op onze Digitale Editie, boordevol video en weblinks naar allerlei extra's bij de artikelen!

Half jaar (6 edities) € 19,99 

Jaar (12 edities) € 29,99

Je kan elke Gitarist ook los kopen in de App Store: € 4,49

 

 

 

 

  
 

 

 


 Social Media Gitarist
Je kunt dagelijks op de hoogte gehouden worden van al het nieuws via onze Facebook- en Twitter-pagina’s, en je abonneeren op onze YouTube- en Spotify-kanalen.   

Volg ons op Facebook. Klik hier.  

Onze tweets volgen? Klik hier

Abonneer je op ons YouTube-kanaal, Klik hier

Volg onze playlists op Spotify. Klik hier

AKO levert geen digitale tijdschriften meer
AKO heeft besloten per 1 januari 2015 te stoppen met  hun AKO Magworld app voor digitale tijdschriften. De apps verdwijnen uit de AppStore en Google Play. De digitale tijdschriften die reeds zijn aangeschaft blijven tot eind volgend jaar, 31 december 2015, beschikbaar. Daarna zijn ze vanzelfsprekend nog op je app leesbaar, maar niet meer opnieuw downloadable. 

Natuurlijk zijn wij bij Gitarist niet blij met deze ontwikkeling, maar kunnen niets anders dan het besluit van AKO accepteren. Wel hebben we ons hard gemaakt dat de eventueel resterende abonnementsgelden die aan AKO zijn betaald teruggestort worden, en dat gaat dan ook gebeuren.

Toen wij kort geleden dit nieuws vernamen zijn we direct op zoek gegaan naar alternatieven. Natuurlijk kan je meteen in de App Store terecht als je ons blad leest op iPad of iPhone. Sinds drie kwart jaar zijn we in de iTunes Kiosk vertegenwoordigd met een app die sowieso beter oogt en beter functioneert dan de AKO app. De losse nummers en abonnementen zijn in de App Store iets duurder dan die bij AKO, aangezien Apple ons meer geld berekent voor de faciliteit. Maar we kunnen het daar nog altijd goedkoper aanbieden dan de print-editie. En de digitale editie komt natuurlijk inclusief veel audio- en video-footage. 

Klik hier om meteen naar de juiste pagina in de App Store te gaan. Of zoek in de Kiosk in de sectie Film en Muziek naar ‘Gitarist - hét blad voor gitaristen en bassisten’. 

Diezelfde app kunnen we heel binnenkort ook in Google Play gaan aanbieden, zodat Android-gebruikers ook kunnen gaan overstappen. Laat het ons weten als je daar interesse in hebt, dan informeren we je zodra het mogelijk is.

We hebben de indruk dat niet veel van onze lezers het blad op desktop of laptop lezen. Mocht dit wel het geval zijn, laat ons dan weten op office@k18.nl dat dit wel zo is, dan kunnen we kijken naar de mogelijkheden.