In de oefenruimte met Tarzan’s My Daddy

Video bij het interview in Gitarist 288

Gitarist Extra 25-02-2015 10:02

Donker, hard en in een tweevrouwsbezetting: Tarzan’s My Daddy is een liveband bij uitstek en zeer ambitieus. In Gitarist 288, maart 2015 spreken we gitariste Suzanne Jalink en drumster Nienke Kollias. Hier kun je de video zien die we van het dynamische duo maakte.

Het Haags Pop Centrum is de vaste oefenruimte, of beter: vaste werkplek van de band. Als wij aankloppen, dreunt Deal With It keihard uit Studio 2. De repetitie wordt onderbroken voor het interview. Suzanne en Nienke praten over hun achtergrond, hoe het is om als rockduo te spelen en de problemen waar je als beginnende band tegenaanloopt. En natuurlijk vertelt Suzanne over haar gear, zoals haar door Leendert Haaksma gebouwde Haar gitaar en Electro-Harmonix POG octaver. Je leest het allemaal in het maartnummer van Gitarist.

Na afloop van het gesprek pakken de meiden hun instrumenten weer op en zetten de repetitie voort. Gitarist blijft nog even hangen en zet de videocamera aan terwijl het duo Teardrop van Massive Attack inzet. Kijk hier wat ze daar van maken.

Meer video's en audio vind je op de website van Tarzan’s My Daddy. Bekijk hier de clip van de nieuwe single Free.

zoeken
zoeken