aanmelden
Nieuwe modellen van Ovation
LX USA Model - Glen Campbell Signature
Merknieuws 20-07-2017 12:07
Een vorm als een menselijk oor, een uitgekiend bovenblad en puike elektronica zorgen voor de alom bekende Ovation sound. Ovation liet de wereld zien dat ingeplugde akoestische gitaren wel degelijk goed en mooi kunnen klinken via een versterker. De voorversterkers van het inmiddels roemruchte merk staan buiten kijf als het om bedieningsgemak en functionaliteit gaat. En voordat we het vergeten: Ovations hebben een geheel eigen klank die er wezen mag! Dit jaar brengt Ovation een aantal nieuwe modellen op de markt.
 

De Ovation marketing is nog even sterk als in het begin van het merk. Alleen kan men tegenwoordig ook nog eens bogen op klinkende namen die al jaren naar volle tevredenheid spelen op de karakteristieke gitaren met de ‘dikke buik’. Zie de video met Kaki King aan het slot van dit artikel. Consistente kwaliteit en steeds weer innovatieve ideeën zorgden ervoor dat Ovation tot de groten behoort. Zeg maar een groot gegroeid buitenbeentje!

Ovation Glen Campbell signature (foto boven)
In 1969 werd pop/countryzanger en -gitarist Glen Campbell de eerste endorser van Ovation. Tijdens zijn wekelijkse tv-show wilde hij af van de microfoon die voor zijn gitaar stond en dus ontwikkelde het vooruitstrevende merk een piëzosysteem. Als eerbetoon komt Ovation nu met een reissue van het iconische Glen Campbell 1771 model. Zie de foto boven. Naast een Amerikaans model zal er ook een lager geprijsde versie komen.
Voor meer informatie klik hier.

LX USA Model
Ook nieuw zijn de LX Custom Legend en LX Custom Elite, beide in Amerika gemaakt.  

De LX Custom Legend: massief, gewelfd AAA-grade Sitka sparren top, geoptimaliseerde scalloped X-bracing (ontwikkeld voor de Ovation 50th Anniversary modellen), klankgat in het midden, advanced Neck System, verbeterde functionaliteit en stabiliteit: lichte 2-weg halspen, 2 grafietstroken, verlengd halsblok ter ondersteuning van de toets, Lyrachord® GS Body met microglasparels, gereduceerd gewicht en verbeterde resonantie, 5-delige mahonie/esdoorn hals, ebbenhouten toets en brug. Klik hier voor meer informatie

Finishes: Black (foto hieronder), Sunburst, Natural, Cherry Cherry Burst,

Elektro-akoestische gitaar Custom Legend LX USA

LX Custom Elite: massief, gewelfd AAA-grade Sitka sparren top, geoptimaliseerde scalloped X-bracing (ontwikkeld voor de Ovation 50th Anniversary modellen), meerdere klankgaten, Advanced Neck System, verbeterde functionaliteit en stabiliteit: lichte 2-weg halspen, 2 grafietstroken, verlengd halsblok ter ondersteuning van de toets, Lyrachord® GS Body met microglasparels, gereduceerd gewicht en verbeterde resonantie, 5-delige mahonie/esdoorn hals, ebbenhouten toets en brug. Klik hier voor meer informatie
Finishes: Sunburst (foto hieronder), Natural, Black Cherry Burst, Black 

Elektro-akoestische gitaar Custom Elite LX USA

Voor informatie op de Ovation site, klik hier.  

Importeur voor de Benelux: Gewa Music Benelux, klik hier


Kaki King en Ovation

Meer over haar gitaar, de Elite Signature Kaki King Deep Contour Cutaway: klik hier

 

Waarom niet hier kijken vaginale beschwerden
extra coupon korting pillen-zonder-voorschrift.com