aanmelden
Video-interview! Tech 21 brengt de klassieke SansAmp PSA opnieuw uit - nu in pedaalvorm
CEO en ontwikkelaar Andrew Barta en bedenker Richie Kotzen aan het woord
Merknieuws 16-01-2020 18:01
De SansAmp PSA is een bekende rackunit die is terug te vinden in veel professionele opnamestudio's. Hij werd gebruikt op talloze grote releases, filmmuziek en wereldwijde tournees van artiesten als Muse, Rammstein, Paul Stanley en John Entwistle. Nu Komt de PSA 2.0 uit, in pedaalvorm dit keer. Op de NAMM Show 2020 spraken we met CEO en ontwikkelaar Andrew Barta en bedenker Richie Kotzen. Interview door Steven Faber.


Sinds zijn introductie in 1993 is de SansAmp PSA slechts één keer gewijzigd, en dan vooral om hardware functies toe te voegen.


De tweede versie van de SansAmp PSA

Nu, ter gelegenheid van het 30-jarig jubileum, ging Tech 21 de uitdaging aan om het ontwerp te stroomlijnen tot een compact, gemakkelijk draagbaar pedaal. De SansAmp PSA 2.0 biedt dezelfde operationele eenvoud, essentiële functionaliteit en veelzijdigheid als zijn voorganger.
Dankzij de Performance Mode kan de PSA 2.0 nu ook veranderen in een 3-kanaals stompbox.

De SansAmp PSA 2.0 combineert een warm, volledig analoog signaalpad voor krachtige, responsieve, organische sounds met digitale bediening en is voorzien van alle originele bedieningselementen: Buzz, Punch, Crunch, Drive, Gain (voorheen Pre-Amp), Low, High, Level en Trim. Met 128 geheugenlocaties is het opslaan en oproepen van programma's eenvoudig. Presets zijn eenvoudig te maken, stel gewoon je geluid in met de regelaars en druk op de save-knop.

Met de PSA kan je direct opnemen in de studio en bestaande tracks in mixdowns verbeteren en interessante accenten toevoegen aan elk instrument, inclusief drums, hoorns en zang.
Live kan de SansAmp PSA 2.0 worden gebruikt als een voorversterker die rechtstreeks op een eindversterker wordt aangesloten of als een "super DI" voor een P.A.-systeem.
De Tech 21 SansAmp PSA 2.0 is vervaardigd in de VS.

Meer info: www.sound-service.eu en www.tech21nyc.com