aanmelden
Een Blackstar Fly 3 mini-amp naar keuze cadeau bij tweejaarabonnement Gitarist!
FLY 3 Sugar Skull - FLY 3 Vintage - FLY 3 Bass
Merknieuws 25-01-2020 09:05
Bijna zakformaat is-ie, met afmetingen van 170 x 126 x102 mm. De 3-watt mini-amp heeft een erg lekkere, kristalheldere, flink volumineuze sound. Je kunt er je smartphone op aansluiten (line input), maar wij willen er natuurlijk onze gitaren rechtstreeks in inpluggen (jackinput). Nou, dat kan. En hoe!

Wil je een supercompacte, uitstekend klinkende Blackstar mini-amp t.w.v. € 69,- in huis halen? Neem dan nu een tweejaarabonnement Gitarist en kies het model dat bij  het beste bij je past.

Ook als je al abonnee bent kan je van deze aanbieding gebruik maken: als je nu je huidige abonnement verlengt met een tweejaarabonnement kan je dit cadeautje ook thuisgestuurd krijgen!

Neem nu een tweejaarabonnement of verleng je jaarabonnement nu met een tweejaarabonnement! *
* Zolang de voorraad strekt
Ga naar: muziekmagazines.nl/gitarist  

Kies uit de volgende modellen!

FLY 3 Sugar Skull

FLY 3 Vintage

FLY 3 Bass

De mini-amps zijn 3 watt, hebben een revolutionaire sonische klank, voorzien van een digitaal tapedelay effect, werkt op batterijen of met een adapter, mp3/line in om mee te kunnen jammen of naar muziek te luisteren, eEmulated Line Out om stil te repeteren of opnames te maken, 3-inch luidspreker met een echt Blackstar-geluid

Als je nu een tweejaarabonnement neemt is de Fly 3 mini-amp t.w.v. € 69,- van jou! Het tweejaarabonnement (24 edities) kost € 123,90. Daarmee krijg je al 25% korting op de losse nummerprijs. Maar je krijgt dus ook nog eens deze mini-amp thuisgestuurd! Zonder verzendkosten!


Ga naar muziekmagazines.nl/gitarist en kies voor ‘2-jaarabonnement met welkomstcadeau’.
Als je al abonnee bent kies dan voor ‘verlenging naar 2-jaarabonnement met mini-amp’. Je 2-jaarabonnement gaat in nadat je huidige abonnement is afgelopen.

Natuurlijk hebben we ook nog allerlei andere abonnementsmogelijkheden, van een proefabonnement van 3 nummers voor € 15,50 tot jaarabonnementen met een keur aan welkomstcadeaus of introductiekortingen - alles te bekijken op Gitarist.nl!