aanmelden
Doe mee aan de D'Angelico #DreamOfMeChallenge
In tijden van corona valt er nog genoeg muziek te maken!
Muzieknieuws 31-03-2020 12:33
Het coronavirus heeft toegeslagen en heel veel mensen zitten thuis. Dat geldt ook voor muzikanten, die nu niet meer kunnen samenkomen om op te treden, te repeteren of op te nemen. Velen storten zich op de studie van hun instrument, maar er ontstaan ook allerlei online initiatieven die ervoor zorgen dat muzikanten toch van zich kunnen laten horen, alleen of soms ook samen. Zoals de #DreamOfMeChallenge van D’Angelico Guitars.

Terwijl we met z'n allen #socialdistancing betrachten, heeft D’Angelico een challenge bedacht die ons toch een beetje samen kan brengen terwijl we gescheiden zijn van elkaar, de #DreamOfMeChallenge.

D’Angelico kiest steeds een ander nummer waarvan jij je interpretatie in kan sturen. Er staat al heel veel moois online!

Het eerste nummer van deze challenge is de populaire jazzstandard Dream A Little Dream Of Me. 

Om mee te doen hoef je alleen maar een video van jouw uitvoering van dit nummer op Facebook of Instagram te plaatsen - instrumentaal of met zang, in welke stijl je maar wilt – met de hashtags #dreamofmechallenge en #dangelico.

Hier vind je de akkoorden en tekst van Dream A Little Dream Of Me.

D’Angelico zal een aantal van hun favoriete inzendingen opnieuw posten, prijzen weggeven en links plaatsen naar manieren om artiesten te ondersteunen in deze moeilijke tijd.

Nomineer je vrienden om mee te doen en spread the word!